Mondo News

Mihai Bendeac are mari probleme! Artistul a dezvăluit de câte ori a vrut să se sinucidă

Sambata, 27 Ianuarie 2018 11:08
Scris de: Vlad Economu
Mihai Bendeac are mari probleme! Artistul a dezvăluit de câte ori a vrut să se sinucidă

Mihai Bendeac a vrut să se sinucidă de trei ori. Umoristul are momente când trece în partea cealaltă, când vede totul negru în jurul lui și când teama de eșec îl ghidează către întuneric.

Mihai Bendeac a mărturisit că a vrut să-și ia viață de trei ori și că are episoade în care se izolează chiar și de apropiați. “Sunt foarte multe momente în care întru într-o pasă neagră. Am vrut să mă sinucid de 3 ori. În facultate eram depresiv, mă trezeam noaptea și mă ardeam cu țigară. M-am trezit odată că eram pe jumătate pe fereastră. Nu știu cum s-a întâmplat. Am vrut să mă sinucid din motive profesionale. Ultima dată am vrut acum vreo doi ani și ceva. M-am temut să nu am eșec în plan profesional. Erau momente în care cedăm. Pentru mine este foarte important ceea ce fac”, a povestit actorul în vârstă de 34 de ani în urmă cu ceva timp.

Citește și: MIHAI BENDEAC ARE PROBLEME: MĂ LUPT CU BOALĂ ASTA SINISTRĂ

Într-un alt moment de sinceritate, Mihai Bendeac a spus că suferă de bipolaritate, o tulburare psihică ce constă în episoade de depresie succedate de ieșiri de tip maniacal. “Sunt o fire bipolară, psihotică și dementă… E adevărat. Și îmi cer iertare pentru momentele în care poate reacționez ciudat sau impulsiv. Dar asta sunt și nu pot să mă prefac pentru a da bine și glamour la TV”, a recunoscut Bendeac într-o postare a sa mai veche de pe o rețea de socializare.

“Am avut spectacol cu „Doi pe o bancă”. La premieră, era în sală maestrul Victor Rebengiuc, pe care eu îl consider cel mai mare actor român şi care jucase acelaşi rol pe care eu l-am jucat la Metropolis, în anii 1980, la teatrul Bulandra. Şi pentru prima şi ultima dată în viaţa mea, a început spectacolul şi după un minut am avut primul blackout din 15 ani de carieră. Uitasem şi numele personajului meu! În acele zece secunde, care au părut ani, ore… nu vrei să ştii ce se întâmplă!”, a povestit umoristul.

Sursă text: wowbiz.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia