Mondo News

Microsoft va implementa sistemul de identificare bazat pe blockchain

Miercuri, 14 Februarie 2018 18:45
Scris de: Vlad Economu
Microsoft va implementa sistemul de identificare bazat pe blockchain

Microsoft și-a dezvăluit intențiile de a integra ID-urile descentralizate bazate pe Blockchain (DID) în aplicația Microsoft Authenticator, a anunțat compania.

Conform anunțului, Microsoft dorește să ofere un nou model de identitate digitală care nu ar fi controlat de nicio instituție centralizată și ar garanta stocarea completă a datelor private, permițând utilizatorului să aibă control complet asupra “tuturor elementelor digitale identitate.” După ce au luat în considerare o serie de standarde pentru sistemele de identitate descentralizate, Microsoft raportează că au decis că tehnologia Blockchain și protocoalele au fost “potrivite” pentru sarcină, precizând:

“Unele blockchain-uri  publice (Bitcoin [BTC], Ethereum, Litecoin, etc) oferă o bază solidă pentru înrădăcinarea DID-urilor, înregistrarea operațiunilor DPKI și atestările de ancorare”. În plus, Microsoft intenționează să adauge suportul DID aplicației Microsoft Authenticator pentru a gestiona datele de identitate și cheile criptografice. Aplicația, lansată în august 2016, este folosită de milioane de oameni, potrivit companiei.

Citește și: CUM POȚI SĂ MINEZI CRYPTO MONEDE BITCOIN ȘI SĂ FACI MULȚI BANI FĂRĂ INVESTIȚIE ÎN ECHIPAMENTE

În octombrie 2017, Cointelegraph a raportat că un număr de guverne la nivel global intenționează să adopte sisteme de management al identității bazate pe Blockchain pentru a transfera controlul datelor de la guvern sau corporații la cetățeni individuali.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB