Mondo News

Michelle Obama, apariție spectaculoasă! Piesa de rezistență: o pereche de cizme care costă cât o mașină! Galerie foto

, 23 Decembrie 2018 13:22
Scris de: Vlad Economu
Michelle Obama, apariție spectaculoasă! Piesa de rezistență: o pereche de cizme care costă cât o mașină! Galerie foto

Michelle Obama a avut o apariție spectaculoasă la New York, purtând niște cizme aurii de 4000 de dolari care au luat ochii tuturor. Acestea au venit la pachet cu o rochie lungă, de culoare galbenă. Totul s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, în cadrul unui interviu la Barclays Center din Brooklyn.

Soția fostului președinte al Statelor Unite ale Americii a fost intervievată de nimeni alta decât Sarah Jessica Parker, iubita actriță din ”Sex and the City”.  Fosta prima doamnă a purtat renumitul band Balenciaga, o alegere foarte îndrăzneață și scumpă. De asemenea, rochia face parte tot din aceeași casă de modă.

Citeste si: UN CÂNTĂREȚ DE JAZZ A CÂNTAT LA CHITARĂ ÎN TIMP CE ERA OPERAT PE CREIER! VIDEO

Michelle Obama a fost ținta tuturor privirilor la interviul actriței Sarah Jessica Parker. Fosta soție a celui de-al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii a purtat niște cizme înalte aurii și o rochie de culoare galbenă, ambele semnate Balenciaga. ”Cizmele lui Michelle Obama au doborât internetul” , a scris  Huffington Post.

michelle-obama-cizme-aurii

Pozele cu Michelle Obama au făcut înconjurul internetului, fiind distribuite și comentate peste tot pe rețelele de socializare. Din păcate, au existat și cârcotași care au criticat-o pentru apariția poate prea strălucitoare, dar au fost prea mulți care au apreciat alegerile îndrăznețe ale fostei primei doamne ale Americii. ”Nu am mai văzut cizme ca astea. Dar voi?”, a fost comentariul fostului consilier de la Casa Albă, Valerie Jarrett.

obama-cizme-aurii-664x664

Michelle Obama, influență în modă

Soția lui Barack Obama este cunoscută pentru gusturile sale fine în domeniul modei și a fost și este apreciată pentru influența sa în fashion încă de la primele apariții la brațul fostului președinte. Ținutele purtate de aceasta au devenit extrem de căutate de numeroase femei.

Sursa foto: Huffington Post


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 martie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 martie 2019. Săgetătorii rezolvă niște probleme familiale, iar Peștii au nevoie de o schimbare


facebook, parole stocate, servere interne, scandal Facebook recunoaște! A stocat sute de milioane de parole fără să le cripteze, pe servere interne


will-smith-abstinenta-alcool Motivul pentru care Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani


catalin scarlatescu, relatie, chef, sarut, cantareata, maria andria, Cătălin Scărlătescu, surprins sărutându-se cu o cântăreață! Cine este blonda care l-a prins în mreje pe chef