Mondo News

Michelle Obama, apariție spectaculoasă! Piesa de rezistență: o pereche de cizme care costă cât o mașină! Galerie foto

, 23 Decembrie 2018 13:22
Scris de: Vlad Economu
Michelle Obama, apariție spectaculoasă! Piesa de rezistență: o pereche de cizme care costă cât o mașină! Galerie foto

Michelle Obama a avut o apariție spectaculoasă la New York, purtând niște cizme aurii de 4000 de dolari care au luat ochii tuturor. Acestea au venit la pachet cu o rochie lungă, de culoare galbenă. Totul s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, în cadrul unui interviu la Barclays Center din Brooklyn.

Soția fostului președinte al Statelor Unite ale Americii a fost intervievată de nimeni alta decât Sarah Jessica Parker, iubita actriță din ”Sex and the City”.  Fosta prima doamnă a purtat renumitul band Balenciaga, o alegere foarte îndrăzneață și scumpă. De asemenea, rochia face parte tot din aceeași casă de modă.

Citeste si: UN CÂNTĂREȚ DE JAZZ A CÂNTAT LA CHITARĂ ÎN TIMP CE ERA OPERAT PE CREIER! VIDEO

Michelle Obama a fost ținta tuturor privirilor la interviul actriței Sarah Jessica Parker. Fosta soție a celui de-al 44-lea președinte al Statelor Unite ale Americii a purtat niște cizme înalte aurii și o rochie de culoare galbenă, ambele semnate Balenciaga. ”Cizmele lui Michelle Obama au doborât internetul” , a scris  Huffington Post.

michelle-obama-cizme-aurii

Pozele cu Michelle Obama au făcut înconjurul internetului, fiind distribuite și comentate peste tot pe rețelele de socializare. Din păcate, au existat și cârcotași care au criticat-o pentru apariția poate prea strălucitoare, dar au fost prea mulți care au apreciat alegerile îndrăznețe ale fostei primei doamne ale Americii. ”Nu am mai văzut cizme ca astea. Dar voi?”, a fost comentariul fostului consilier de la Casa Albă, Valerie Jarrett.

obama-cizme-aurii-664x664

Michelle Obama, influență în modă

Soția lui Barack Obama este cunoscută pentru gusturile sale fine în domeniul modei și a fost și este apreciată pentru influența sa în fashion încă de la primele apariții la brațul fostului președinte. Ținutele purtate de aceasta au devenit extrem de căutate de numeroase femei.

Sursa foto: Huffington Post


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot


bataie, barcelona, barceloneta, turisti, scandal, video Spania. Bătaie ca în șapte păcate între zece turiști pe o plajă din Barcelona! Video