Mondo News

Mesajul președintelui Klaus Iohannis pentru ambasadorii străini din România

Marti, 23 Ianuarie 2018 13:09
Scris de: Vlad Economu
Mesajul președintelui Klaus Iohannis pentru ambasadorii străini din România

Klaus Iohannis s-a întâlnit, marți, la Palatul Cotroceni cu șefii misiunilor diplomatice acreditați la București. Șeful statului i-a asigurat pe ambasadorii străini că România va respecta principiile statului de drept.

“În 2018 România trebuie să fie o țară puternică și reziliența, o țară în care statul de drept este deplin consolidat, cu o justiție independentă și în slujba cetățenilor care este capabilă să le ofere acestora stabilitate și speranță.

Avem o societate matură care a dovedit deja că este capabilă să lupte admirabil pentru valorile în care crede. Dar această societate matură și activă are nevoie de un stat care trebuie să fie pe măsura ei.

Doar astfel putem face față provocărilor externe care nu sunt puține, doar astfel ne putem justifica exportul de stabilite”, a declarat președintele Iohannis la Palatul Cotroceni.

Ambasadele străine din România și-au exprimat, în ultimul an, îngrijorarea cu privile la modificările aduse Legilor Justiției.

Sursă foto: presidency.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate