Mondo News

Meghan Markle s-a ales cu o nouă poreclă crudă din partea angajaților de la Kensington Palace

Vineri, 29 Martie 2019 13:37
Scris de: Vlad Economu
Meghan Markle s-a ales cu o nouă poreclă crudă din partea angajaților de la Kensington Palace

Angajații de la Kensington Palace i-au pus o nouă poreclă soției Prințului Harry al Marii Britanii. Meghan Markle, partenera de viață a Prințului Harry al Marii Britanii, s-a ales cu o nouă poreclă crudă din partea personalului de la palat.

Potrivit revistei Tatler, aceștia îi spun Ducesei de Sussex „Me Gain”. „Me gain” este un joc de cuvinte, care în traducere înseamnă „Eu câștig”. Noua poreclă i se trage lui Meghan Markle de la faptul că este atât de autoritară încât obține de fiecare dată tot ce vrea.  

Aceasta nu este prima poreclă pe care soția Prințul Harry a primit-o de la angajații de la palat. Aceștia i-au mai spus și „Ducesa dificilă”.

Sursa foto: BBC

 


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video