Mondo News

Medgidia. Trupul neînsufleţit al unei femei, dezbrăcată de la brâu în jos, descoperit pe un câmp

Miercuri, 09 Ianuarie 2019 15:02
Scris de: Vlad Economu
Medgidia. Trupul neînsufleţit al unei femei, dezbrăcată de la brâu în jos, descoperit pe un câmp

Trupul neînsufleţit al unei femei, a cărei identitate nu a fost încă stabilită, a fost descoperit, miercuri, pe un câmp de lângă Medgidia, pe marginea Canalului Dunăre-Marea Neagră, oamenii legii începând cercetările în acest caz.

Victima, care are aproximativ 60 – 70 de ani, a fost descoperită miercuri dimineaţă, de către nişte agenţi de pază, care au sunat la 112. Aceasta era dezbrăcată de la brâu în jos şi acoperită cu o pătură.

„În cursul acestei dimineţi, poliţiştii constănţeni au fost sesizaţi despre faptul că pe marginea Canalului Dunăre-Marea Neagră, în Medgidia, a fost găsit trupul neînsufleţit al unei femei. Momentan aceasta încă nu a putu fi identificată”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Andreea Munteanu.

În zonă a ajuns şi un echipaj de la Ambulanţa Constanţa, dar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul femeii. O echipă de criminalişti de la IPJ Constanţa a început cercetările, ancheta fiind continuată sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor în care a survenit decesul. Trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 21 aprilie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 aprilie 2019. Gemenii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii sunt discreți


Hollywood_2000x1000_72dpi Actori care nu mai au voie să lucreze împreună! De ce le-a fost interzisă colaborarea la Hollywood! Galerie foto


avengers, filme cu super eroi, filme marvel, avengers endgame, fratii russo Avengers: Endgame. Un singur actor a avut voie să citească scenariul adevărat!


DUMINICA FLORIILOR, 5 APRILIE 2015, FLORII 2015, FLORII APRILIE 2015, TRADIDII DE FLORII, SUPERSTITII DE FLORII, OCBICEIURI DE FLORII, LAZAR, LAZARELUL, DUMINICA STALPARILOR, RAMURI SALCIE, Duminica Floriilor, aprilie 2019. Tradiții, obiceiuri și superstiții de Florii