Mondo News

McDonald’s se retrage din Crimeea

Vineri, 04 Aprilie 2014 19:25
Scris de: Ioana Alexandra
McDonald’s se retrage din Crimeea

Lantul fast food McDonald’s a anuntat ca si-a suspendat activitatea in restaurantele din Crimeea din “motive de productie”.

Lantul american de fast-food McDonald’s a precizat intr-un comunicat ca isi suspenda activitatea in Crimeea, precizand ca spera sa reia lucrul cat mai curand. Oficialii companiei au spus ca le ofera angajatilor optiunea sa se mute in alte restaurante din Ucraina si ii va ajuta cu relocarea.

Citeste si: Mircea Lucescu a vrut sa ceara oprirea campionatului din Ucraina in timpul conflictului din Crimeea

Ulterior acestei declaratii, liderul partidului Liberal Democratic din Rusia, Vladimir Jirinovski, a propus inchiderae tuturor resaurantelor McDonald’s din Rusia, ca raspuns la actiunea inceputa de compania din SUA. “Le vom inchide in toata tara, si apoi ne vom ocupa si de Pepsi”, a spus el intr-o sedinta plenara a Dumei de stat.

Sursa foto: arq.ro


Categorie: Externe
Citeste totul despre: , , ,

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

adrian mutu, adrian martian, afaceri, bani pierduti, fabrica, oradea, cocaina, chelsea, mourinho Adrian Mutu, dezvăluiri sincere despre problemele financiare dar și despre scandalul cocaina!


madalina ghenea, relatie, miliardar italian, Leonardo Maria Del Vecchio Mădălina Ghenea a schimbat miliardarul! Cine este bogătașul cu șapte ani mai tânăr decât frumoasa româncă. Foto în articol


charlize theron, operatii, filmari, accidentari Charlize Theron a suferit trei intervenții chirurgicale


horoscop 17 octombrie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 octombrie 2019. Capricornilor le lipsește pasiunea, iar Gemenii au nevoie de un sfat