Mondo News

McDonald’s, dat in JUDECATA in Rusia

Sambata, 26 Iulie 2014 14:09
Scris de: Ioana Alexandra
McDonald’s, dat in JUDECATA in Rusia

Gigantul american in domeniul alimentatiei de tip fast-food McDonald’s se afla in colimatorul autoritatilor sanitare rusesti, care au anuntat vineri ca au constatat infractiuni privind compozitia anumitor burgeri.

“Infractiuni care pun la indoiala calitatea si securitatea produselor alimentare ale lantului McDonald’s au fost scoase la iveala”, a declarat directoarea Agentiei pentru protectia consumatorilor Rospotrebnadzor Anna Popova pentru Interfax.

“Aceste produse nu respecta normele nici in termeni de securitate si nici in termeni de valoare energetica”, a adaugat ea, precizand ca o procedura a fost lansata in justitie in vederea cererii interzicerii productiei si vanzarii produselor vizate.

McDonald’s a anuntat, intr-un comunicat, ca nu a primit nicio notificare din partea Agentiei sanitare si ca “nu divulga informatii despre procedura” juridica in curs.

Citeste si: PUTIN se ia la tranta cu restaurantele MCDONALD’S

Rospotrebnadzor a declarat pentru agentii de presa rusesti ca au fost constatate infractiuni in timpul unor controale efectuate in restaurante din regiunea Novgorod (nord), in care ar fi fost descoperite bacterii intr-o salata si sandviciuri. Valoarea energetica reala a anumitor burgeri (Royal Burger, Cheeseburger, Filet o’Fish, Chicken Burger) nu corespundea celei indicate in documentele furnizate de catre gigant, potrivit Mediafax.

Serviciile sanitare rusesti sunt acuzate adesea ca iau decizii dictate de catre politica externa a Moscovei.

McDonald’s este prezent in Rusia din ianuarie 1990, anul in care a incetat sa mai existe fosta Uniune Sovietica. Primul restaurant deschis in tara, in centrul Moscovei, este in prezent unul dintre cele mai frecventate din lume.

Citeste si: McDonald’s se retrage din Crimeea

Grupul, care si-a inchis restaurantele in Crimeea dupa anexarea peninsulei ucrainene de catre Rusia, afirma, de atunci, ca vrea sa continue sa se dezvolte in Rusia, o tara in care deschide numeroase restaurante.

Sursa foto: economica.net


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot


bataie, barcelona, barceloneta, turisti, scandal, video Spania. Bătaie ca în șapte păcate între zece turiști pe o plajă din Barcelona! Video