Mondo News

Mario Iorgulescu, scârbit de România: “N-am de ce să mă întorc la falsitate şi la bătaie de joc”!

Joi, 03 Octombrie 2019 20:41
Scris de: Vlad Economu
Mario Iorgulescu, scârbit de România: “N-am de ce să mă întorc la falsitate şi la bătaie de joc”!

Mario Iorgulescu se află internat la o clinică din Milano, după accidentul produs pe 8 septembrie, soldat cu un mort. Același Mario Iorgulescu a postat pe Facebook, în 2016, pe când se afla la studii în Elveţia, un mesaj dur la adresa României.

“Mă tot întreba lumea: “În ţara când mai ajungi?”. Nu, mulţumesc, am foarte puţini prieteni adevăraţi în ţară, printre care sunt părinţii mei şi vărul meu Erwin. În rest, toţi sunt mai devreme sau mai târziu falşi. Eu nu mai vreau să trăiesc o viaţă falsă. Nu am de ce. Aici în Geneva, m-am apucat să lucrez în diferite locuri, am tot ce vreau şi fac ce îmi place, nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burtă goală şi fără să aibe puţină demnitate”, a scris Mario Iorgulescu, conform rtv.net.

Citește și: DETALII DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE STAREA LUI MARIO IORGULESCU. ”A FĂCUT PROGRESE CONSIDERABILE!”

Mario Iorgulescu a revenit, totuşi, în țară, dar stilul său de viață a dus la provocarea accidentului tragic care a pus capăt vieții unui tânăr, iar pe el l-a trimis în stare critică la spital.

Sursa foto: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție