Mondo News

Mario Iorgulescu s-a trezit! Ce știe despre accident și ce decizie a luat familia șefului de la LPF

Vineri, 20 Septembrie 2019 01:29
Scris de: Vlad Economu
Mario Iorgulescu s-a trezit! Ce știe despre accident și ce decizie a luat familia șefului de la LPF

Mario Iorgulescu s-a trezit. Fiul lui Gino Iorgulescu și-a revenit după ce în urmă cu câteva zile medicii de la Spitalul Universitar de Urgență Elias, erau sceptici în legătură cu starea de sănătatea a acestuia.

Mario Iorgulescu s-a trezit. Nu știe că a omorât un om

Se pare că miracolul și norocul sunt de partea lui Mario Iorgulescu. Starea de sănătatea a fiului președintelui LPF, se îmbunătățește. Potrivit unor surse din anturajul familiei Iorgulescu, Mario s-a trezit și a reușit să comunice cu părinții săi.

Citește și: SUMA URIAȘĂ PE CARE O SOLICITĂ CA DESPĂGUBIRE URMAȘII TÂNĂRULUI UCIS DE MARIO IORGULESCU ÎN ACCIDENTUL RUTIER

Mario Iorgulescu își aduce aminte că a făcut accident, însă familia acestuia a căzut de acord să nu-i comunice momentan faptul că în urma accidentului provocat de el, un tânăr de 24 de ani a murit. Mai mult, conform sursei de mai sus, Gino Iorgulescu vrea să cheme un specialist în psihologie, pentru a-l pregăti psihic în momentul când va afla șocanta veste.

În noaptea de sâmbătă spre duminică 8/9 septembrie 2019, Mario Iorgulescu s-a urcat la volanul unui Aston Martini, un bolid de câteva sute de mii de euro, și a accelerat pedala de accelerație până avea să se oprească într-o altă mașină, care circula, pe contrasens, regulamentar. Din nefericire, șoferul din cealaltă mașină, în vârstă de 24 de ani, tată a doi copii, a murit pe loc. Mario Iorgulescu a supraviețuit accidentului, acesta fiind transportat de urgență la spital. Timp de 10 zile, Mario a fost în stare gravă, iar medicii se așteptau în orice moment ca situația să se înrăutățească.

Mario Iorgulescu avea 0,80 g/l de alcool pur în sânge ar fi relevat probelor recoltate după accident. În plus a ieșit pozitiv pentru cocaină la testul antidoping. Astfel, fiul șefului LPF va fi acuzat și de conducere sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor interzise și poate primi de la 1 la 5 ani de închisoare. În plus, pe numele lui Iorgulescu este un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Sursa text și foto: redacția.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii


Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!