Mondo News

Mario Iorgulescu, internat în spitalul bogătașilor! Tarifele imense de la clinica de lux din Milano

Vineri, 27 Septembrie 2019 02:20
Scris de: Vlad Economu
Mario Iorgulescu, internat în spitalul bogătașilor! Tarifele imense de la clinica de lux din Milano

Luni, 23 septembrie, un avion-ambulanţă privat a decolat cu pacientul Mario Iorgulescu, la ora 11.07, de pe Aeroportul Băneasa. Destinaţia, Milano! Surse medicale au dezvăluit pentru Click! faptul că fiul de bani gata a fost internat la Spitalul San Raffaele, un imens campus de elită, care se întinde pe 30 de hectare, undeva la marginea oraşului italian.

A fost înfiinţat în 1965, are 67 de specializări, este lider în multe domenii de cercetare şi oferă cea mai bună asistenţă pacienţilor săi. O arată dotările, rezervele de lux, dar şi preţurile. Orientativ, un pachet de analize de bază costă 1.516 dolari, iar o naştere porneşte de la 11.713 dolari şi ajunge la 28.935 de dolari (în jur de 125.000 de lei). Deci familia boss-ului de la LPF o să achite o sumă considerabilă!

Această instituție nu este un simplu spital, ci un adevărat ”oraş” pentru bolnavi. Aici şi-ar putea găsi vindecarea cei care suferă de afecţiuni rare, cei care se luptă cu diferite tipuri de cancer, cu boli neurologice, ale inimii, ale rinichilor şi plămânilor, stomacului. Putem spune că orice diagnostic ar putea fi tratat de cei 1.500 de medici. ”Avem de la roboţi chirurgicali la instrumente de radioterapie şi imagini de precizie. La Spitalul San Raffaele, tehnologiile de vârf permit un diagnostic mereu mai precoce şi o îngrijire mai personalizată. Anual, facem aproximativ 6,5 milioane de analize şi peste 50.000 de operaţii”, explică pe site reprezentanţii clinicii.

rezerva

Şi rudele pacienţilor au parte de tot confortul. În curtea spitalului există hotel, restaurant, bar, salon de coafură, o capelă pentru rugăciune, librărire, farmacie, supermarket, florărie, curăţătorie chimică, magazin de haine şi jucării, bijuterie şi agenţie de asigurări. În plus, există transfer cu microbuzul până la prima staţie de metrou. Practic, Gino Iorgulescu şi soţia acestuia nu duc lipsă de nimic şi pot sta alături de fiul lor 24 de ore din 24. Mario se află sub supraveghere medicală din 8 septembrie, după ce a suferit o contuzie abdominală şi toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, şi a fost operat de urgenţă.

Citește și:  TATĂL TÂNĂRULUI MORT ÎN ACCIDENTUL PROVOCAT DE MARIO IORGULESCU ARE UN MESAJ PENTRU ȘEFUL LPF

Dar, surse medicale au dezvăluit faptul că băiatul lui Iorgulescu are probleme şi cu rinichii din cauza drogurilor şi fusese băgat pe dializă la Elias. Mai mult, intra des în sevraj şi trebuia sedat. El a intrat cu bolidul, Aston Martin, pe care-l conducea, cu 240 km/h, într-o altă maşină condusă regulamentar de un tânăr de 24 de ani, care a murit pe loc. Mario era beat şi drogat, după cum arată raportul toxicologic. Chiar dacă se află departe de România, acesta este cercetat pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi a substanţelor psihoactive, iar procurorii aşteaptă să-l audieze.

Sursa: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

costi mocanu, lpf, razvan burleanu, inlocuitor, gino iorgulescu Mutare surpriză! O fostă vedetă ProTV, ”împinsă” de Răzvan Burleanu, să preia șefia LPF


mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii