Mondo News

Marea Britanie. Un tânăr bucătar român a fost găsit spânzurat

Marti, 05 Martie 2019 10:46
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie. Un tânăr bucătar român a fost găsit spânzurat

Un tânăr român, în vârstă de 30 de ani, care lucra ca bucătar în Marea Britanie, a fost găsit spânzurat în casă.

Se pare că românul era singurul copil al familiei respective și a fost găsit spânzurat în locuința sa din Anglia. El era din comuna Gura Caliței și era plecat de câțiva ani la muncă în Marea Britanie, potrivit realitateadevrancea.net.

Părinții au suferit un șoc în momentul în care au aflat cumplita veste, acasă la ei ajungând și un echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale. Nu se știe, deocamdată, ce s-a întâmplat cu exactitate.

Potrivit unor surse, citate de realitateadevrancea.net, tânărul nu avea probleme, muncea într-un restaurant, făcuse o facultate în România, și, din când în când, venea pe acasă, la părinți.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video