Mondo News

Marea Britanie. Un român a șocat Regatul Unit! Toată lumea îl caută. Video cu un puternic impact emoțional

Vineri, 20 Septembrie 2019 23:12
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie. Un român a șocat Regatul Unit! Toată lumea îl caută. Video cu un puternic impact emoțional

Un bărbat din Brăila a șocat Marea Britanie! Românul de 34 de ani a intrat în casa unor femei din localitatea Luton, situată în sud-estul Angliei, deghizat într-un angajat al unei firme de curierat.

Update: Românul care a dat buzna într-o casă din Anglia şi a snopit în bătaie 3 femei, după care le-a prădat, a fost eliberat anul trecut din închisoare în baza recursului compensatoriu şi fără să îşi execute toată pedeapsa.

Bărbatul deosebit de violent este căutat de poliţia din Marea Britanie, dar şi de agenţiile europene. Autorităţile de la noi, în schimb, spun că nu au fost informate oficial că suspectul este dat în urmărire.

Locuinţa în care românul le-a snopit în bătaie pe cele trei femei aparţine unui asiatic, iar victimele sunt mama, fiica şi sora proprietarului. Bărbatul a povestit trauma prin care au trecut acestea.

Trong Vung Dong, ruda femeilor agresate: “Fiica mea a auzit că bate cineva la uşă, a întrebat cine este şi el a spus că este de la o firmă de curierat. Ea a deschis uşa. El avea o cutie sub braţ. A lovit-o pe fiica mea de trei ori, a pus-o la pământ. Apoi mama a venit din camera de alături şi el a lovit-o până a lăsat-o inconştientă. Fiica mea a strigat la sora mea să coboare de la etaj şi, când a coborât, el a lovit-o şi pe sora mea de mai multe ori.”

Trong Vung Dong, ruda femeilor agresate: “Fiica mea a avut nevoie de o operaţie. Memoria mamei mele nu a revenit. A fost lovită în cap şi memoria nu i-a revenit în totalitate.”

62078870

Cu ajutorul imaginilor suprinse de camerele de supraveghere din locuinţa victimelor, poliţia din Bedfordshire l-a identificat pe agresor. Bărbatul se numeşte Săndel Hornea şi este din localitatea Cireşu – judeţul Brăila. Individul, care se ascunde de poliţie, are un trecut încărcat de infracţiuni.

Georgiana Streche, purtător de cuvânt Tribunalul Brăila: ”În 2001 a fost condamnat la 1 an şi 6 luni cu suspendare pentru furt şi, în anul 2002, un an cu executare pentru vătămare corporală.”

După ce a ieşit din închisoare, Sandel Hornea a plecat în Italia, unde a continuat să încalce legea. Tribunalul din Treviso l-a condamnat la doi ani şi 8 luni de închisoare pentru furt calificat, distrugere, loviri şi vătămare corporală. Şi tot în Italia a fost condamnat la 9 ani pentru trafic de minori.

În 2017 a fost prins în România şi dus în penitenciar dar anul trecut Curtea de Apel Galaţi a decis că poate fi eliberat mai devreme din închisoare.

Răzvan Mihăilă, președintele Curții de Apel Galați: “Ca urmare a muncii prestate i s-a redus pedeapsa cu 60 de zile şi ca urmare a legii recursului compensatoriu i s-a redus pedeapsa de executat cu 102 zile. Aproximativ 3 luni de zile.”

Bărbatul a fost eliberat cu aproape 150 de zile mai devreme din penitenciarul Brăila. Comisia a reţinut că a avut un comportament aproape ireproşabil, cu excepţia unui incident legat de un telefon mobil, pentru care plângerea a fost retrasă.

După atacul asupra familiei din localitatea Luton, din sud-estul Angliei, Sandel Hornea a dispărut. Poliţia din Bedfordshire a cerut ajutorul mai multe agenţii europene ca să îl localizeze.

Bărbatul provine dintr-o familie modestă dar – inante să plece în Anglia – poza într-un individ cu posibilităţi materiale. Părăsise localitatea de domiciliu şi se mutase în oraşul Făurei. Primaul susţine că deşi nu avea nicio ocupaţie, îşi afişa bunăstarea la volanul unor maşini scumpe.

Ionel Voinea, primarul din Făurei: “Nu ştim ce serviciu are. Suspect este ca dintr-o dată să îţi cumperi un apartament şi o maşină nouă, să dobândeşti o proprietate, poate cineva să îşi pună semne de întrebare de unde are.”

Autorităţile din România susţin că până la acesta oră nu au fost informate oficial de Poliţia din Bedfordshire despre faptele comise de Sandel Hornea. Din acest motiv, bărbatul nu apare pe pagina de internet a Poliţiei Române în lista persoanelor căutate. În acelaşi timp, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila a transmis că nu a fost solicitat să îl caute pe suspect.

Știre inițială

Când a pătruns în casă, bărbatul a început să lovească fără milă o bătrână, pe nepoata acesteia și pe o a treia femeie care a coborât scările în grabă când a auzit strigătele de ajutor.

Bărbatul a furat apoi mai multe console de jocuri şi un decodor de satelit iar ulterior a ieşit din locuinţă. Poliţiştii britanici bănuiesc că atacatorul a fugit deja din regat. Informația că ar fi român a apărut recent postată pe o rețea de socializare chiar de familia atacată.

Sursa foto: captura video


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video


bebelus, brazilia, foto, bebelus incruntat, medic, nastere Un bebeluș este faimos pentru modul în care s-a încruntat la fotograf imediat după naștere! Foto în articol


gigi becali, sex, fcsb, presa internationala, jucatori Gigi Becali iar a ajuns în presa din toată lumea! Declarația sa face înconjurul lumii


an bisect, calendar, traditii, curiozitati, 29 februarie Curiozități interesante despre anul bisect și ziua de 29 februarie! 13 la număr…