Mondo News

Marea Britanie. Trei români și-au bătut un conațional până a murit

Marti, 08 Ianuarie 2019 15:39
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie. Trei români și-au bătut un conațional până a murit

Cei trei bărbați români arestați pentru uciderea lui Săndel Serbu, care a fost bătut până și-a dat ultima suflare pe o stradă din suburbia londoneza Ilford, au fost găsiți vinovați, luni, de către un juriu al Tribunalului Penal Central din Anglia și Țara Galilor.

Judecătorii au stabilit că motivul atacului a fost răzbunarea, informează dailymail.co.uk. Urmează să se stabilească pedepsele pe care le vor primi Răzvan Vlădescu, Araman-Nardi Stoica și Ionuț Vasile, cel din urmă fiind găsit vinovat pentru ucidere din culpă, în timp ce primii doi, pentru omor. Sentința finală va fi pronunțată pe 15 februarie.

Săndel Serbu, în vârstă de 36 de ani, a murit în urma unui grav traumatism cranio-cerebral pe patul unui spital din Londra, după aproximativ două ore de la atacul sângeros. Ar fi fost lovit cu o bâtă de baseball, un cuțit și mânerul unui târnăcop.

Citeste si: IRLANDA DE NORD. CINCI ROMÂNI AU FOST BĂTUŢI CU BESTIALITATE ÎN PROPRIA CASĂ

Procurorul Anthony Orchard QC a declarat: „Atacul asupra lui Serbu a fost pre-planificat. Se pare că a fost motivat de răzbunare. Aproximativ șase săptămâni mai devreme, domnul Serbu fusese implicat într-o luptă cu alți doi bărbați români în afara unui club de pe Ilford High Road, numit Global. În timpul acelei lupte, Răzvan Vlădescu a fost bătut de un bărbat numit Cristi Buhan, iar dl Serbu s-a implicat în luptă. Se pare că atunci Răzvan Vlădescu a suferit o leziune oculară și a fost spitalizat”, arată dailymail.co.uk.

Procurorul a mai susținut faptul că după câteva săptămâni, ar fi avut loc o întâlnire între Răzvan Vlădescu și Săndel Serbu. „Compensația a fost cerută pentru Răzvan Vlădescu. Dl Serbu a refuzat să plătească sau nu a plătit”, a precizat procurorul.

Sursa traducere: stiridiaspora


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

aquaman , box office , box office sua , rezultate box office , the upside Filmul care a detronat “Aquaman” de la box-office, cu un debut de 19.6 milioane de dolari


porecle, sex, zodii, porecla sexuala Porecla sexuală a zodiei tale! De la vinovatul fără vină la barca lentă


specii pe cale de disparitie, specii disparute, animale in pericol, incalzire globala, Specii dispărute în 2018. Animalele care nu mai pot fi găsite în natură


rihanna, tata, judecata, nume, afaceri, Ronald Fenty Rihanna și-a dat tatăl în judecată! De ce a recurs artista la acest gest