Mondo News

Marea Britanie. Șapte tineri înjunghiați la Londra în numai câteva minute

Vineri, 06 Aprilie 2018 13:05
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie. Șapte tineri înjunghiați la Londra în numai câteva minute

Teroare la Londra. Șapte adolescenţi au fost atacaţi, în numai 90 de minute, joi noaptea, informează BBC News. Un tânăr în vârstă de 13 ani se află în stare gravă la spital după ce a fost atacat în parcul Lottle Ilford, joi noaptea.

Patru dintre victime sunt în spital, cu răni grave. Poliţia a reţinut cinci suspecţi. Atacurile vine în condiţiile în care Londra se confruntă cu o criză a violenţelor.

Atacurile cu arme de foc şi cuţite au atins cel mai crescut nivel din 2010. 45 de oameni au fost ucişi începând din luna ianuarie, dintre care 13 în numai două săptămâni din martie. Potrivit analiştilor, este vorba de un război de amploare între bande de traficanţi de droguri, care se luptă pentru supremaţie.

Prima victimă raportată a fost un minor, în vârstă de 15 ani, în jurul orei locale 05.30pm, în Poplar’s East India Dock Road. După 45 de minute, oamenii legii au fost solicitați la locul unui alt incident cu două victime, în urma unui atac cu cuțitul.

La ora 07.05pm, un alt tânăr a fost descoperit cu răni minore, iar un adolescent în vârstă de 16 ani care, de asemenea prezenta plăgi prin înjunghiere, a fost arestat.

Sursa foto: bbc


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

retragere, licitatie, sabie laser, star wars, luke skywalker Sabia cu laser a lui Luke Skywalker din primul film „Star Wars’”, retrasă din licitaţie


google plus, inchis, aprilie 2019, google Google+ va fi închisă în aprilie 2019


horoscop 11 decembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 11 decembrie 2018. Balanțele se ocupă de treburile gospodărești, iar Peștii au parte de altercații


miss world, concurs frumusete, castigatoare, mexic, vanessa ponce de leon Miss World 2018. A fost desemnată câștigătoarea celebrului concurs de frumusețe! Video