Mondo News

Marea Britanie. Româncele, hoațe de lux la Londra. Tehnicile folosite ca să facă 20.000 de lire sterline lunar

Marti, 16 Iulie 2019 15:45
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie. Româncele, hoațe de lux la Londra. Tehnicile folosite ca să facă 20.000 de lire sterline lunar

Un reportaj al jurnaliștilor de la The Sun arată cum româncele, împreună cu bulgăroaicele, fac 20.000 de lire sterline pe lună în centrul Londrei. Potrivit The Sun, româncele vizează zonele aglomerate ale Londrei, în special turiștii îmbrăcați bine și care intră în magazine de lux. Acestea acționează în echipe de cinci persoane, iar victimele sunt, în general, turiștii japonezi și arabi bogați.

O bandă de două femei a fost filmată în momentul în care fură de la două turiste din Thailanda. Totodoată, The Sun a obținut și fotografii de pe telefoanele fetelor din găști, inclusiv una în care un brad de Crăciun este decorat cu bancnote de 50 de lire sterline.

Un detectiv a declarat că femeile concurează între ele pentru a fi cele mai bune și au propriul tabel „similar cu Premier League”. Una dintre găști, Diana Express, este în prezent numărul 1 în lume, bazat pe infracțiunile ei. Un alt grup a fost numit Spice Girls, pentru că ele întotdeauna operează într-un grup de cinci.

Citește și: GERMANIA. MOTIVUL PENTRU CARE UN ROMÂN DE 23 DE ANI ȘI-A UCIS, ÎNTR-UN MOD BRUTAL, ȘEFA

Detectivul a adăugat: „Unul este Scary, unul este Baby, dar ceilalți sunt cunoscuți ca Old Spice, Chubby Spice și Pretty Spice deoarece se potrivesc cel mai bine cu descrierile lor. Doar cei mai buni vin la Oxford Street. Ele încep atunci când magazinele devin ocupate, așa că de fiecare dată de la ora 10 dimineața. Au masa de prânz la McDonald’s în jurul orei 13:00”.

Detectivul a mai punctat faptul că româncele din găștile de hoațe poartă ochelari de soare de designeri renumiți și genți de mână scumpe pentru a se integra cu victimele lor. Majoritatea româncelor încerca să-și ascundă identitatea. El a continuat: „Sunt foarte conștiente de noi. Le-am reținut pe o parte din ele și înainte, așa că ne recunosc adesea”.

Detectivul a descris și modul în care acționează: „Ele iau la ochi o victimă, dar nu vorbesc una cu cealaltă. Se plimbă în jurul magazinelor. Odată ajunse într-un magazin, ele iau mai multe haine din rafturi pentru a le folosi ca paravan. Observă persoana pe care doresc să o fure și o atacă în magazin sau să o urmăresc pe stradă.

Folosesc tehnici de distragere a atenției. Una, de exemplu, va merge în fața victimei și o va opri. S-ar putea să se aplece să se prefacă că își leagă șireturile sau că sună la telefon. Când victima se oprește, cealaltă îi sustrage portofelul. De asemenea, folosesc hărți. Una va opri o victimă și va spune că s-a pierdut, în timp ce celălalt îi fură banii. Lucrează cu o precizie militară. Gesturile mâinilor și ale ochilor sunt suficiente pentru a ști ce face cealaltă. Dacă observă că le urmărim, intră în cel mai apropiat McDonald’s”.

Sursa traducere: stiridiaspora.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nasa, asteroid, terra, amenintare, anunt NASA: Asteroid ‘potențial periculos’, de mărimea unui bloc cu 200 de etaje, va trece pe lângă Terra


raluca arvat, protv, despartire, motiv, dezvaluire, stirile sportive Raluca Arvat a dezvăluit motivul real pentru care a plecat, după 20 de ani, de la PRO Tv


victor piturca, csu craiova, manager general, titlu, declaratii Victor Pițurcă, noul manager al echipei de fotbal CS Universitatea Craiova


bucuresti, trafic minore, licee top, alexandru cumpanasu București. Trafic de minore în licee de top din Capitală