Mondo News

Marea Britanie. Româncă ținută drogată 10 ani de o bandă de proxeneți. Calvarul prin care a trecut

Luni, 14 Ianuarie 2019 13:04
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie. Româncă ținută drogată 10 ani de o bandă de proxeneți. Calvarul prin care a trecut

O bandă de proxeneți a ținut drogată pe o româncă ce a visat să ajungă model în Anglia. Tânăra avea 20 de ani când a ajuns în Marea Britanie, convinsă că va avea o careiră de succes în modeling. Au urmat zece ani de groază, într-un bordel.

Potrivit thesun.co.uk, Helena, românca ţinută sclavă sexuală timp de un deceniu la Londra, a povestit calvarul pe care l-a trăit în tot acest timp şi cum a ajuns să fie obligată să se prostitueze. „Cineva care era apropiat de familia mea mi-a spus că sunt drăguţă şi aş avea şansa să câştig mulţi bani ca model. Dar nu se poate în România, iar el ştie pe cineva care să mă ajute, în Anglia. Mi-am spus că e o şansă şi am acceptat. Nu mai vroiam să-mi văd familia chinuindu-se, nu vroiam să mă chinui nici eu ca ei”, a declarat tânăra româncă, acum în vârstă de 30 de ani.

Citeste si: ITALIA. CUM L-A CONVINS DANSATOAREA ROMÂNCĂ PE ITALIANUL DE 73 DE ANI SĂ ÎI DEA APROAPE UN MILION DE EURO

Helena locuia la ţară, în România, era frumoasă, atrăgătoare şi visa să îşi facă o carieră în modeling. O cunoştinţă i-a spus că o poate ajuta, dar trebuie să vină în Anglia, pentru o şedinţă foto. Acelaşi om a ajutat-o să îşi ia bilet de avion. A doua zi după ce a ajuns, a fost drogată, pentru a se relaxa. Cei care au adus-o au pus-o apoi să pozeze în bikini şi lenjerie sexy. Nu se simţea confortabil, dar drogată, nici nu realiza prea bine ce se întâmplă.

Drogată timp de 10 ani

 Imediat după ce au fost făcute fotografiile, cel care o adusese, împreună cu alţi bărbaţi prezenţi la şedinţa foto i-au comunicat Helenei că le datorează 1.000 de euro pentru apartamentul în care fuseseră făcute pozele, 2.000 de euro pentru portofoliul foto şi 500 de euro lunar chirie pentru apartamentul în care fusese instalată, alături de alte două fete.

romanca_anglia

Fotografiile ei au fost imediat postate de proxeneţi pe site-urile de escort şi prostituţie. O seară mai târziu, Helena a fost obligată să se prostitueze prima oară. Paşaportul ei era în posesia celor care o aduseseră în Anglia, nu putea să iasă din casă.

A urmat un calvar povestit chiar de tânără. Pentru 120 de lire pe oră a fost obligată se se culce cu necunoscuţi. Iar banii mergeau toţi la proxeneţi. După primul client, povesteşte Helena, le-a spus proxeneţilor că nu va mai face asta.

„Mi-au spus că am datorii la ei, trebuie să mi le plătesc. Şi dacă nu le dau banii, îmi ucid toată familia, în România. Erau convingători.”, a povestit Helena.

Scurt timp după aceea, Helena a devenit dependentă de cocaină, care o costa 80 de lire pe zi. Proxeneţii erau dealerii ei, le plătea aceşti bani. După zece ani de chin, un client, cu legături în umea interlopă engleză, a reuşit să o ajute să scape de cei care au ţinut-o prizonieră 10 ani. Nu ştie ce s-a întâmplat cu cei care au traficat-o ca o marfă, dar acum speră să poată să îşi reia viaţa şi să aibă o şansă să o ia de la capăt.

Sursa traducere: stiridiaspora.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 ianuarie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 ianuarie 2019. Săgetătorii se apropie de latura spirituală a vieții, iar Peștii au chef de muncă


filme, super eroi, filme dc, dc comics, shazam, zachary levi, video, incasari Filmul cu super-roi care poate bate recordul de încasări al lui Aquaman! Vezi video în articol


alin vaduva, concurent, x factor, calugarie Un fost concurent de la X Factor s-a călugărit. Despre cine este vorba


Premiile Oscar 2019, oscar 2019, kevin hart, prezentator, refuz, oscar fara prezentator, hollywood Premiile Oscar 2019. Gala s-ar putea desfășura fără un prezentator, pentru prima dată în ultimii 30 de ani