Mondo News

Marea Britanie. Parlamentul va vota asupra acordului Brexit pe 15 ianuarie

Luni, 07 Ianuarie 2019 12:07
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie. Parlamentul va vota asupra acordului Brexit pe 15 ianuarie

Premierul britanic Theresa May va supune acordul Brexit votului din Parlament pe 15 ianuarie, relatează BBC citând surse guvernamentale. 

May a fost nevoită să amâne votul în decembrie, admițând că acordul ar fi fost respins de majoritatea din Camera Comunelor. Ulterior, guvernul anunțase că votul va avea loc în a doua parte a lunii ianuarie.
 
Theresa May a comentat recent, într-un interviu, că, în cazul în care Parlamentul va respinge acordul, Regatul se va afla pe un teritoriu nesigur, dominat de incertitudine. 
 
Ieșirea Marii Britanii din UE ar urma să aibă loc, oficial, pe 29 martie. Acordul a fost deja aprobat de liderii europeni, în cadrul unui consiliu extraordinar, însă o etapă esențială a procesului presupune aprobarea documentului de către Parlamentul de la Londra. 
 
Sursa foto: BBC

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 iulie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 iulie 2019. Capricornii au ceva probleme financiare, iar Peștii sunt discreți


malaezia, divort, fost rege, fosta miss moscova, motiv, mohammad V, oksana voevodina Motivul pentru care fostul rege al Malaeziei a divorţat de femeia pentru care a renunţat la tron. Ce a aflat despre soţia sa, fostă Miss Moscova


leoaica, elefant, atac, video, africa de sud, parcul național kruger O leoaică atacă un elefant în căutarea unei mese pentru puii ei! Video


faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!