Mondo News

Marea Britanie. Parlamentul va vota asupra acordului Brexit pe 15 ianuarie

Luni, 07 Ianuarie 2019 12:07
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie. Parlamentul va vota asupra acordului Brexit pe 15 ianuarie

Premierul britanic Theresa May va supune acordul Brexit votului din Parlament pe 15 ianuarie, relatează BBC citând surse guvernamentale. 

May a fost nevoită să amâne votul în decembrie, admițând că acordul ar fi fost respins de majoritatea din Camera Comunelor. Ulterior, guvernul anunțase că votul va avea loc în a doua parte a lunii ianuarie.
 
Theresa May a comentat recent, într-un interviu, că, în cazul în care Parlamentul va respinge acordul, Regatul se va afla pe un teritoriu nesigur, dominat de incertitudine. 
 
Ieșirea Marii Britanii din UE ar urma să aibă loc, oficial, pe 29 martie. Acordul a fost deja aprobat de liderii europeni, în cadrul unui consiliu extraordinar, însă o etapă esențială a procesului presupune aprobarea documentului de către Parlamentul de la Londra. 
 
Sursa foto: BBC

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 21 aprilie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 aprilie 2019. Gemenii au nevoie de odihnă, iar Săgetătorii sunt discreți


Hollywood_2000x1000_72dpi Actori care nu mai au voie să lucreze împreună! De ce le-a fost interzisă colaborarea la Hollywood! Galerie foto


avengers, filme cu super eroi, filme marvel, avengers endgame, fratii russo Avengers: Endgame. Un singur actor a avut voie să citească scenariul adevărat!


DUMINICA FLORIILOR, 5 APRILIE 2015, FLORII 2015, FLORII APRILIE 2015, TRADIDII DE FLORII, SUPERSTITII DE FLORII, OCBICEIURI DE FLORII, LAZAR, LAZARELUL, DUMINICA STALPARILOR, RAMURI SALCIE, Duminica Floriilor, aprilie 2019. Tradiții, obiceiuri și superstiții de Florii