Mondo News

Marea Britanie. Omul care a îngrozit Regatul Unit a primit 33 de sentințe cu închisoarea pe viață! Foto în articol

Marti, 10 Decembrie 2019 19:35
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie. Omul care a îngrozit Regatul Unit a primit 33 de sentințe cu închisoarea pe viață! Foto în articol

Joseph McCann (foto interior), căutat pentru atacuri asupra a 11 femei și copii în Marea Britanie, a fost condamnat după ce a terorizat mai multe regiuni timp de câteva săptămâni în luna aprilie, informează BBC.

Victimele lui McCann aveau între 11 și 71 de ani. Bărbatul a fost găsit vinovat de 37 de capete de acuzare, fiind condamnat la 33 de sedințe cu închisoarea pe viață. McCann va ispăși cel puțin 30 de ani de închisoare. Cele 33 de sentințe se vor derula simultan.

mccann

Judecătorul l-a descris pe McCann ca pe un “psihopat clasic” și a cerut o investigație “independentă” pentru a se stabili de ce “sistemul nu a reușit să le protejeze” pe victimele lui Joseph McCann.

McCann, condamnat anterior pentru furt, a fost eliberat în februarie din închisoare în urma unei erori judiciare. Ulterior, a început șirul de infracțiuni în luna aprilie în Watford, trecând ulterior prin Londra, Manchester și Cheshire.

Sursa foto: metropolitan police


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

samuel l jackson, mesaj, coronavirus, pandemie, video Samuel L. Jackson transmite un mesaj clar și plin de beep-uri din izolare: “Stați dracu’ acasă!” Video


coronavirus, pandemie, bill gates, plan, trei pasi, lideri mondiali, propunere, epidemie oprita Cum poate fi învinsă pandemia de coronavirus în trei paşi? Planul pe care îl propune Bill Gates liderilor mondiali


pandemie, coronavirus, covid-19, analiza, scenarii, bbc, Când s-ar putea termina pandemia de coronavirus. Trei scenarii analizate de BBC


dana budeanu, criza de nervi, acuzatii, medici, coronavirus, pandemie Dana Budeanu, criză de nervi pe facebook: ”Băi nenorocițiloooor! Știu tot ce se întâmplă criminalilor!”