Mondo News

Marea Britanie. Omul care a îngrozit Regatul Unit a primit 33 de sentințe cu închisoarea pe viață! Foto în articol

Marti, 10 Decembrie 2019 19:35
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie. Omul care a îngrozit Regatul Unit a primit 33 de sentințe cu închisoarea pe viață! Foto în articol

Joseph McCann (foto interior), căutat pentru atacuri asupra a 11 femei și copii în Marea Britanie, a fost condamnat după ce a terorizat mai multe regiuni timp de câteva săptămâni în luna aprilie, informează BBC.

Victimele lui McCann aveau între 11 și 71 de ani. Bărbatul a fost găsit vinovat de 37 de capete de acuzare, fiind condamnat la 33 de sedințe cu închisoarea pe viață. McCann va ispăși cel puțin 30 de ani de închisoare. Cele 33 de sentințe se vor derula simultan.

mccann

Judecătorul l-a descris pe McCann ca pe un “psihopat clasic” și a cerut o investigație “independentă” pentru a se stabili de ce “sistemul nu a reușit să le protejeze” pe victimele lui Joseph McCann.

McCann, condamnat anterior pentru furt, a fost eliberat în februarie din închisoare în urma unei erori judiciare. Ulterior, a început șirul de infracțiuni în luna aprilie în Watford, trecând ulterior prin Londra, Manchester și Cheshire.

Sursa foto: metropolitan police


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bucuresti, stare urgenta, barbat batut, ancheta, politist bataus, video, politia capitalei București. Un bărbat care ar fi refuzat să se legitimeze, bătut de un polițist! Video


darko peric, casa del papel, actor, romania, studii, timisoara, medicina, helsinki Darko Peric, actorul îndrăgostit de România care i-a cucerit pe fanii români ai serialului ‘Casa de Papel’! Video


coronavirus, arma biologica, teorie, controversa, epidemie, pandemie, Coronavirusul este sau nu o armă biologică? Teoria lansată de un cunoscut specialist român


mircea badea, in gura presei, reactie, medici, coronavirus, epidemie Mircea Badea, reacție deplasată în direct: „Să mă trateze un doctor c***t la c*r de frică?! Du-te liniștit! Te pupă tata!”