Mondo News

Marea Britanie. Niște români și-au deschis un bordel de lux lângă stadionul lui FC Liverpool

Marti, 21 Mai 2019 13:21
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie. Niște români și-au deschis un bordel de lux lângă stadionul lui FC Liverpool

O casă elegantă din centrul orașului Liverpool a fost transformată în bordel de mai mulți interlopi din Dâmbovița. Membrii grupării au racolat în ultimii ani cel puțin 50 de tinere din România pe care le-au transformat în prostituate de lux. Afacerea era una profitabilă, de ordinul sutelor de mii de lire sterline, iar banii au fost investiți în autoturisme de ultima generație și imobile. Niciunul dintre proxeneți nu are un loc de muncă stabil, relatează Ziare.com.

Cele mai multe fete au căzut în capcană rețelei prin metoda „lover boy” sau „Casanova”, s-au prostituat din dragoste pentru cel care le-a racolat. Proxeneții le păcăleau că vor avea un viitor frumos împreună, dar că au nevoie de bani pentru asta, iar singura soluție era prostituția.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Structura Centrală au făcut o serie de 14 percheziții în Dâmbovița, iar 10 persoane au fost aduse la audieri. În acest caz, magistrații români lucrează într-o echipă comună cu ofițerii britanici din cadrul North West Regional Organised Crime Unit.

Bordelul, lângă Anfield

Potrivit datelor procurorilor DIICOT, tinerele care ajungeau în Liverpool erau introduse imediat pe „piața serviciilor sexuale” prin intermediul anunțurilor create și postate în mediul online pe cele mai importante site-uri dedicate, respectiv www.adultwork.uk și www.vivastreet.uk.

Citește și: MAREA BRITANIE. CINCI ROMÂNI S-AU FILMAT CUM VIOLAU O TÂNĂRĂ ÎNTR-O PARCARE! FOTO ÎN ARTICOL

Sediul central al afacerii era într-o vila cochetă, la câteva străzi de stadionul Anfield, unde joacă echipa de fotbal Liverpool. Femeile traficate erau preluate de la aeroport și duse la această adresa, unde erau fotografiate și li se creau profilurile pe site-ul cu servicii sexuale Adultwork.com.

IP-ul a lăsat urme pe site-uri

Interlopii români au fost filați de polițiștii britanici, iar telefoanele lor au fost interceptate, susțin surse judiciare pentru Ziare.com. „S-a demonstrat că pentru mai multe profiluri diferite care ofereau servicii sexuale în diferite locuri din Marea Britanie, numărul de telefon din anunț era localizat la celula telefonică din acea vilă. Practic, această adresă funcționa ca un call center.

Mai mult, din datele obținute de la site-urile de anunțuri, ofițerii britanici au stabilit că cea mai utilizată adresa IP pentru a fi create profilurile femeilor era din acea casă”, explică sursele citate. Cel puțin 17 profiluri Adultwork ale unor femei diferite au fost identificate că fiind înregistrate sau accesate ultima dată de la adresa IP înregistrată în acel imobil.

Camere închiriate la hotel

Anchetă a dezvăluit că activitatea de prostituție a tinerelor se realiza și prin plasarea acestora în diferite hoteluri de pe teritoriul Marii Britanii, de asemenea, tot în mod organizat, membrii grupării efectuând rezervări de camere unde acestea întrețineau relații sexuale contra-cost.

„Adesea tinerele erau însoțite de către membrii grupării, pentru a li se asigura protecția, dar și pentru a fi supravegheate. Camerele erau închiriate pe perioade de doar 2-3 zile, pentru a se evita riscul că personalul hotelier să denunțe activitatea”, declară sursele citate.

Monitorizați în România

În paralel cu anchetă din Liverpool, membrii grupării au fost monitorizați în România de procurorii DIICOT. O mare pare din bani erau redirecționați în România. „Activitatea infracțională a fost una profitabilă, dovadă fiind bunurile achiziționate de-a lungul timpului în România (imobile, autoturisme, alte proprietăți), finanțarea unor afaceri ori adoptarea unui stil de viață costisitor”, susțin sursele citate.

De altfel, sume mari de bani s-au găsit la perchezițiile de astăzi. Ancheta în acest caz vizează infracțiunile de grup infracțional organizat, constituit în scopul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și spălare de bani.

Sursa traducere: ziare.com


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

calarasi, femeie beata, video, tamadau mare, Călărași. O femeie este atât de beată că nu se mai poate ține pe picioare, iar fiul îi ține sticla de bere! Video


sibiu, fata batuta, bataie, video Scene șocante în Sibiu. O fată este snopită în bătaie în plină stradă! Video


Laura Nicoletta Vasilescu, gay, handbalista, asumare Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”


horoscop 15 septembrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 15 septembrie 2019. Capricornii stau pe drumuri, iar Berbecii sunt loviți de singurătate