Mondo News

Marea Britanie: Gangsterii români vând Manualul Infractorilor în pușcăriile din Regat

Marti, 03 Aprilie 2018 11:51
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie: Gangsterii români vând Manualul Infractorilor în pușcăriile din Regat

În închisorile din Marea Britanie circulă ”Manualul Infractorilor” – un ghid care te învață cum să furi și să jefuiești, acesta fiind distribuit de ”gangsteri români”, potrivit tabloidului Daily Star.

Potrivit Daily Star, ”The Manifesto” – așa cum se intitulează ”oficial” manualul hoților, te învață cum să furi o mașină de 90.000 de lire sterline în numai 30 de secunde și cum să ”spargi” computere pentru a fura datele personale ale utilizatorilor.

De asemenea, manualul conține informații prețioase pentru pedofoli: cum să ascundă imaginile cu pornografie infantilă în computere. Sursa Daily Star spune că un ”gangster român” a vrut să-i vândă manualul în închisoare cu 400 de lire sterline. ”Dacă l-aș fi folosit aș fi făcut o grămadă de bani”, le-a spus acesta jurnaliștilor britanici.

Manualul de 20 de pagini este împărțit pe secțiuni, conținând informații prețioase pentru cei care vor să specializeze în infracțiuni informatice. Un capitol este adresat hoților de mașini, care sunt învățați să fure bolizi de lux ”în 30 de secunde, în timp ce proprietarii dorm”. Capitolul are chiar și o listă de autovehicule ce pot fi furate mai ușor.

Dezvăluirea ar fi fost făcută de către un infractor care a fost eliberat din închisoare anul acesta și care s-ar fi decis să vorbească, fiind indignat de faptul că ”manualul” îi ajută pe pedofili. ”Cel mai șocant este că pedofilii primesc ajutor. Asta arată pur și simplu că orice fel de moralitate dispare atunci când e vorba de bani”, ar fi declarat fostul pușcăriaș.

El a mai spus că l-a întâlnit distribuitorul român la sala de sport de la Închisoarea Spring Hill, Bucks. Au devenit prieteni, iar românul, care face parte dintr-o bandă din închisoare, i-a oferit manualul pentru ”doar 400 de lire sterline”. Ulterior, fostul deținut a aflat că ”The Manifesto” se vinde în mai multe închisori britanic.

Sursa traducere: știrileprotv.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

delia matache, nervi, fan, idiot, Delia, scoasă din sărite de un fan: “Ești incredibil de idiot”! De ce s-a enervat artista


connect-r, misha, divort, tradare, amanta, divort connect-r misha Connect-R și Misha au divorțat! Când și de ce s-au despărțit de fapt cei doi artiști


bere, watercress warrior, potenta, bere ciudata, sex Berea care te face campion la pat! Foto în articol


pterozaur, descoperire, vertebrate zburatoare, video, specie noua Descoperire inedită! O nouă specie de pterozaur oferă detalii despre primele vertebrate zburătoare. Video