Mondo News

Marea Britanie. Doi români loviți intenționat cu mașina la Londra! Unul dintre ei a murit!

, 12 Mai 2019 13:03
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie. Doi români loviți intenționat cu mașina la Londra! Unul dintre ei a murit!

Doi români au fost loviți intenționat de o mașină care circula cu viteză, după ce avuseseră o altercație cu un grup de persoane. Totul a avut loc la Londra, informează Antena 3.

Update: Poliția a confirmat identitatea victimelor. Bărbatul decedat, Constantin Sin, avea 51 de ani și plecase în Marea Britanie în urmă cu trei ani pentru a-și căuta de muncă. Cea mai mare parte a banilor obținuți era trimisă acasă la soția sa și la cei doi copii.

Cel de-al doilea bărbat are 31 de ani. A fost externat după mai multe zile petrecute în spital, dar se teme pentru siguranța sa, potrivit essexlive.news. „Îmi este foarte frică. Acei oameni au vrut să ne omoare. Îmi este mai frică decât mi-a fost la acel moment. Nu îmi amintesc multe din acea noapte. Am fost în spital și încă nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat”, a spus acesta.

Știre inițială

Un bărbat și-a pierdut viața, iar cel de-al doilea a fost rănit.  Criminalul este în continuare în libertate. Poliția londoneză a reușit să aresteze un bărbat de 56 de ani, suspectat că ar fi fost complice. Autoritățile au subliniat că românii au fost călcați în mod deliberat pe vehicul.

Citește și:  IRLANDA DE NORD. CE FĂCEA, DE FAPT, UN INTERLOP ROMÂN SUB PRETEXTUL CĂ LIVREAZĂ PIZZA

Sursa foto: captura video


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bilel omrani, atacant, cfr cluj, refuz, naturalizare, nationala romaniei, algeria Planul lui Mirel Rădoi, dat peste cap! Un fotbalist străin refuză să joace pentru naționala României


antena 1, show, insula iubirii, emisiune concurs, love island Antena 1 pregătește un nou super show! Noua emisiune care vă va ține cu sufletul la gură


dan puric, gigi becali, admiratie, puscarie, acte caritate Dan Puric este fascinat de Gigi Becali: ”Este un om admirabil!”


rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video