Mondo News

Marea Britanie. Cinci români s-au filmat cum violau o tânără într-o parcare! Foto în articol

Luni, 20 Mai 2019 16:26
Scris de: Vlad Economu
Marea Britanie. Cinci români s-au filmat cum violau o tânără într-o parcare! Foto în articol

Cinci români au fost condamnați în Marea Britanie la câte 10 ani de închisoare după ce au fost găsiți vinovați că au violat o tânără într-o parcare din Jersey.

Potrivit bbc.com, este vorba despre Florin Călin, în vârstă de 20 de ani, Dorel Diaconu, în vârstă de 23 de ani, Marius Dobrin, în vârstă de 24 de ani, Oprea Dobre și Alexandru Dobrin, ambii în vârstă de 18 ani. Aceștia au fost găsiți vinovați de viol asupra unei tinere de 19 ani după ce aceasta dansase cu unul dintre ei într-un bar și se afla în stare de ebrietate.

Citește și: MAREA BRITANIE. DOI ROMÂNI LOVIȚI INTENȚIONAT CU MAȘINA LA LONDRA! UNUL DINTRE EI A MURIT!

Marius Dobrin a urmărit victima într-un club de noapte, Havana, din St. Helier și a început să danseze cu ea. S-au sărutat, dar nu au vorbit prea mult.

marea_britanie_romani_violatori

La sfârșitul nopții, nivelul de alcool al victimei putea fi văzut pe materialul CCTV al camerelor de supraveghere, iar Marius Dobrin a rămas aproape de ea. Ceilalți inculpați puteau fi văzuți și în apropiere. Victima a fost apoi condusă și dusă într-o parcare de la Les Platons, unde a fost violată de cei cinci români. Doi dintre ei au și filmat.

marea_britanie_romani_violatori_2

După ce a fost condus înapoi pe St Helier, ea a fost auzită plângând și țipândâ. A fost alertată imediat poliția. Ajunși la fața locului, victima, care suferă acum de tulburări de stres post-traumatic ca rezultat al atacului, a declarat: „Am crezut că voi fi ucisă, am fost înspăimântată”.

Sursa foto: bbc


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!


horoscop 26 iunie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 26 iunie 2019. Berbecii se izolează, iar starea de spirit a Vărsătorilor fluctuează