Mondo News

Marcel Ciolacu îl face praf pe Liviu Dragnea! Liderul interimar al PSD nu o iartă nici pe Dăncilă

Luni, 16 Decembrie 2019 02:39
Scris de: Vlad Economu
Marcel Ciolacu îl face praf pe Liviu Dragnea! Liderul interimar al PSD nu o iartă nici pe Dăncilă

Liderul PSD, Marcel Ciolacu a făcut o serie de declarații incendiare despre Liviu Dragnea. El îl consideră pe fostul șef al PSD vinovat pentru declinul PSD.

Președintele interimar al social-democraților a vorbit pe larg despre modul în care s-a raportat PSD la Justiție. În opinia sa, sistemul judiciar nu a funcționat cum și-ar fi dorit românii, așa că anumite schimbări trebuiau făcute. Problema e că demersul a fost făcut de un partid al cărui lider. Liviu Dragnea, avea dosare penale.

„Mari greșeli am făcut când am pierdut alegerile europarlamentare, abordarea cu Legile Justiției, în primul rând. Chiar dacă eram îndreptățiți… Schimbarea a trei premieri e iarăși o greșeală foarte mare, pe care trebuie s-o asumăm. Excluderile din partid au fost o greșeală.

Prietenii cu care te înconjori sau colegii îți spun opinia, dar decizia e a președintelui. Așa s-a întâmplat și cu Dăncilă. Au fost colegi care au spus că nu e oportună candidatura ei la prezidențiale, dar era președintele partidului și a luat decizia. E normal ca președintele să ia decizia”, a spus Ciolacu.

Rolul lui Liviu Dragnea în funcționarea justiției

În opinia sa, justiția în România nu a funcționat într-o normalitate. Există zeci de cazuri de vieți distruse, apoi achitate. Domnul Orban nu a mai candidat, dar e mai câștigat, că a ajuns premier. Am văzut și în prezidențiale, domnul Barna cât de atacat a fost cu un dosar penal de care nimeni nu mai știe nimic.

Funcționarea justiției nu a fost una cum aștepta societatea. Faptul că am transmis noi acest mesaj cred că a fost greșit și poate insistența. Atât timp cât liderul avea o problemă cu justiția, nu putea să fie credibil. Adversarii politici au speculat acest lucru și noi am pierdut alegerile”, a declarat Marcel Ciolacu, pentru B1 TV.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

cauza, motiv real, asteroid, disparitie, dinozauri Oamenii de știință au dezvăluit adevărata cauză care a dus la dispariția dinozaurilor acum 66 de milioane de ani


iarna, zapada, absenta, inversiune termica, anm, romica jurca De ce avem o iarnă fără zăpadă. Cunoscutul meteorolog Romica Jurcă explică


pornhub, judecata, acuzatie, subtitrare Motivul halucinant pentru care site-ul Pornhub a fost dat în judecată!


marea britanie, meghan markle, boala, anxietate, insomnie Motivul real pentru care ducii de Sussex renunță la îndatoririle regale! Meghan Markle este grav bolnavă