Mondo News

Maluma se iubește cu o veritabilă bombă sexy! Galerie foto în articol

Sambata, 20 Ianuarie 2018 13:36
Scris de: Vlad Economu
Maluma se iubește cu o veritabilă bombă sexy! Galerie foto în articol

Sex-simbolul columbian Maluma a dat peste cap topurile internaționale cu hit-urile sale și a strâns o avere considerabilă în 2017. Vedeta de 23 de ani are succes şi pe plan sentimental şi recent şi-a scos iubita în lume.

O cheamă Natalia Barulich şi o cunoașteți din clipul “Felices los 4”. Maluma a fost vrăjit de formele brunetei şi nu s-a lăsat până nu a cucerit-o. Cei doi formează un cuplu de câteva luni, dar abia acum şi-au confirmat relaţia în mod oficial.

Maluma şi-a dus iubita într-o scurtă vacanţă în Portofino, Italia. Cei doi au făcut paradă de gesturi tandre pe stradă, iar paparazzi au fost pe fază. Fotomodelul, pe jumătate cubaneză și pe jumătate croată, are 25 de ani și în urmă cu doi ani a participat la concursul de frumusețe Miss California USA.

NATALIA MALUMA_0

Natalia-posible-novia-de-Maluma

malumanatalia1

Sursa traducere: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB