Mondo News

Madonna a trăit rușinea vieții! Regina pop nu a fost primită la propria petrecere!

, 11 August 2019 11:49
Scris de: Vlad Economu
Madonna a trăit rușinea vieții! Regina pop nu a fost primită la propria petrecere!

Madonna nu a reușit să intre la propria sa petrecere din cauza legii din Sidney care interzice intrarea la o petrecere după ora 1.30 noaptea, potrivit proprietarului unui lanț de cluburi de noapte, a anunţat vineri Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica acesteia în playlistul zilei, potrivit Mediafax.

“Madonna își rezervase un club pentru petrecerea de după concert. A ajuns după 1.30 dimineața, a ajuns la 1.45 și nu am putut să-i permitem să intre la propriul eveniment din cauza legii. Cât de jenant este acest lucru?!”, a spus Justin Hemmes, proprietarul unui lanț de cluburi de noapte din Australia.

Omul de afaceri a fost interogat vineri de o comisie parlamentară în legătură cu efectele pe care le are legea privind restricțiile nocturne asupra economiei locale.

Hemmes a spus că restricțiile aplicate localurilor au ajuns ”o rușine de nivel internațional”. Printre cei care au pățit același lucru potrivit omului de afaceri s-ar număra echipa de fotbal Chelsea, atunci când antrenorul a ieșit afară să dea un telefon și nu a mai fost primit în club din cauza legii, ca și cântărețul Justin Bieber.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi “Queen of Pop (regina muzicii pop)”, Madonna este şi cântăreața cel mai bine vândută în secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul