Mondo News

Extrădarea lui Radu Mazăre a fost admisă de autoritățile din Madagascar

Marti, 14 Mai 2019 14:06
Scris de: Vlad Economu
Extrădarea lui Radu Mazăre a fost admisă de autoritățile din Madagascar

Radu Mazăre va fi extrădat, el urmând să fie deferit justiției din România, informează publicația L’Express de Madagascar.

Update: Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a anunțat marți după-amiază că autoritățile din Madagascar au admis extrădarea lui Radu Mazăre.

Informarea oficială a ajuns deja la sediul Ministerului Justiţiei. “Ministerul Justiției a fost sesizat și informat oficial astăzi, 14.05.2019, ora 17.19 de către Interpol că procedura de extrădare a lui Ștefan Radu Mazăre a fost admisă de către autoritățile din Republica Madagascar. Din acest moment sunt puse în aplicare în regim de urgență dispozițiile privind preluarea sa sub escortă de către autoritățile competente din România. “, a spus Birchall.

Ministrul Justiției din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo, a confirmat, în cursul zilei de marți, că Radu Mazăre va fi extrădat în România, după ce a fost primit dosarul de 600 de pagini trimis de ministerul de resort din România. În plus, Radu Mazăre, arestat de 6 zile în Madagascar, a fost informat de acest lucru.

Știre inițială

Potrivit site-ului lexpress.mg, ministrul Justiției din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo, a confirmat, marți, că Radu Mazăre va fi extrădat în România, după ce a fost primit dosarul de 600 de pagini trimis de ministerul de resort din România. În plus, Radu Mazăre, arestat de 6 zile în Madagascar, a fost informat de acest lucru.

Potrivit publicației citate, cererea de azil a lui Mazăre va fi judecată în ianuarie 2020. “Între timp, el nu va putea fi constrâns să părăsească țara în care a cerut azil”, susțin sursele publicației.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

simona halep, iubit simona halep, toni iuruc, miliardar machedon Nu se mai ascund! Simona Halep, sărut pasional cu iubitul său! Foto în articol


dj, interdictie, electric castle, manea, tommy cash, adrian minune DJ interzis în România din cauza unei manele


vatra dornei, barbat mort, interventie, jandarmi, pedofilie, video Vatra Dornei. Bărbatul acuzat de pedofilie a murit după intervenția jandarmilor! Video


horoscop 20 iulie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 iulie 2019. Capricornii au ceva probleme financiare, iar Peștii sunt discreți