Mondo News

Extrădarea lui Radu Mazăre a fost admisă de autoritățile din Madagascar

Marti, 14 Mai 2019 14:06
Scris de: Vlad Economu
Extrădarea lui Radu Mazăre a fost admisă de autoritățile din Madagascar

Radu Mazăre va fi extrădat, el urmând să fie deferit justiției din România, informează publicația L’Express de Madagascar.

Update: Ministrul interimar al Justiției, Ana Birchall, a anunțat marți după-amiază că autoritățile din Madagascar au admis extrădarea lui Radu Mazăre.

Informarea oficială a ajuns deja la sediul Ministerului Justiţiei. “Ministerul Justiției a fost sesizat și informat oficial astăzi, 14.05.2019, ora 17.19 de către Interpol că procedura de extrădare a lui Ștefan Radu Mazăre a fost admisă de către autoritățile din Republica Madagascar. Din acest moment sunt puse în aplicare în regim de urgență dispozițiile privind preluarea sa sub escortă de către autoritățile competente din România. “, a spus Birchall.

Ministrul Justiției din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo, a confirmat, în cursul zilei de marți, că Radu Mazăre va fi extrădat în România, după ce a fost primit dosarul de 600 de pagini trimis de ministerul de resort din România. În plus, Radu Mazăre, arestat de 6 zile în Madagascar, a fost informat de acest lucru.

Știre inițială

Potrivit site-ului lexpress.mg, ministrul Justiției din Madagascar, Jean-Jacques Randrianasolo, a confirmat, marți, că Radu Mazăre va fi extrădat în România, după ce a fost primit dosarul de 600 de pagini trimis de ministerul de resort din România. În plus, Radu Mazăre, arestat de 6 zile în Madagascar, a fost informat de acest lucru.

Potrivit publicației citate, cererea de azil a lui Mazăre va fi judecată în ianuarie 2020. “Între timp, el nu va putea fi constrâns să părăsească țara în care a cerut azil”, susțin sursele publicației.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 mai 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 mai 2019. Fecioarele primesc o veste foarte proastă, iar Taurii trebuie să depășească un hop


eurovision 2019, castigator, duncan laurence, olanda, arcade Eurovision 2019. Reprezentantul Olandei, Duncan Laurence, a câștigat concursul cu piesa „Arcade”. Video


Arnold Schwarzenegger, agresiune, africa de sud, barbat, lovitură, video Arnold Schwarzenegger lovit pe la spate în Africa de Sud! Un om normal ar fi căzut secerat. Video


cutremur, vrancea, magnitudine 4,2 grade, infp, scara richter Cutremur în România, sâmbătă seară