Mondo News

Lovitură de teatru! Soția lui Kamara a recunoscut că l-a înșelat pe cântăreț

Joi, 08 Februarie 2018 13:11
Scris de: Vlad Economu
Lovitură de teatru! Soția lui Kamara a recunoscut că l-a înșelat pe cântăreț

Soția lui Kamara și actuala iubită a acestuia, Mădălina, au fost prezente în studioul unei emisiuni de televiziune de la Kanal D, unde au făcut declarații uluitoare. Oana, soția lui Kamara, a făcut dezvăluiri șocante despre partenerul ei de viață la o emisiune unde s-a confruntat cu Mădălina, amanta artistului.

Despre Kamara se știe că are o nouă iubită, Mădălina, în timp ce despre Oana s-a aflat că aceasta ar fi ieșit în oraș cu un alt bărbat. Oana, soția lui Kamara, a mărturisit că și-a înșelat soțul atunci când a fost întrebată ce a făcut cu bărbatul respectiv cu care a ieșit în oraș.

”Da, m-am întâlnit cu un bărbat, dar şi el a avut şi alte motivaţii. Nu pleca pentru job. Se ducea pur şi simplu să petreacă timp cu băieţii, lucruri absolut normale, cum mi-ar fi plăcut şi mie în ăştia trei ani, în care am stat cu Leon. Tu nu ştii că dacă el are ceva de făcut şi eu la fel, în acelaşi timp, ce trebuie să facă el e mult mai important. Eu, dacă aveam o programare, trebuia să o anulez”, a declarat soția lui Kamara.

Citește și: AMANTA L-A DAT ÎN FAPT PE KAMARA ÎN DIRECT LA TELEVIZIUNE

”L-am înşelat pe Kamara în seara respectivă, pentru că m-a împins el. Mi-a dat trei variante, să facem sex în trei, să facă sex cu bărbatul respectiv şi să vin acasă, să fac sex cu el şi să ne despărţim. Tu ce ai fi ales? Sunt demnă, crede-mă. De ce crezi că sunt încă soţia lui? El a continuat să spere că ne vom împăca.Asta s-a întâmplat în vară”, a mărturisit Oana, care are un bbăiețel cu Kamara, Leon, care are o formă de paralizie cerebrală.

”Să te văd pe tine cum o să fii, când n-o să ai sprijinul necesar. Să vedem cum o să reacţionezi dacă o să ajungi să te simţi femeie de serviciu, sau doar menajeră. Nu-ţi convine dacă Kamara stă mai mult cu fiul la terapie”, i-a spus Oana Mădălinei.

”Nu mă deranjează deloc, nu are de ce să mă deranjeze prezenţa copilului. De multe ori suntem împreună atunci când petrece timp cu copilul, am fost amândoi la terapie”, a spus Mădălina.

Sursa foto: click


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 ianuarie 2019. Berbecii primesc un semn cu efect benefic, iar Săgetătorii se îndrăgostesc din nou


temperatura optima, locuinta, temperatura casa, oms Care este temperatura optimă în locuinţă. Sfaturile Organizației Mondiale pentru Sănătate


oscar 2019, premii oscar 2019, nominalizari, nominalizari oscar 2019, filme oscar 2019 Premiile Oscar 2019. Nominalizările la premii sunt anunţate astăzi! Vezi lista propunerilor


radu banciu, comentarii rasiste, serena williams, b1 tv, dezgustator Radu Banciu, comentarii abjecte în direct la TV! Jurnalistul a depășit cu mult limita bunului simț! VIDEO