Mondo News

Loredana Groza fără machiaj! Cum arată vedeta dis de dimineață! Foto în articol

Marti, 15 Mai 2018 15:20
Scris de: Vlad Economu
Loredana Groza fără machiaj! Cum arată vedeta dis de dimineață! Foto în articol

Loredana Groza a fost văzută foarte, foarte rar fără machiaj.  Cu toate acestea, artista a demonstrat că nu se teme să le arate fanilor exact așa cum este.

Mai exact, Loredana Groza și-a expus fața fără picătură de machiaj, așa cum arată, cel puțin teoretic, în momentul în care se trezește de dimineață.

Însă, conform esteticienilor, Loredana are toate motivele să nu se mai ferească în a apărea nemachiată, desele intervenții estetice, injectarea cu botox și augmentarea buzelor fiind, deja, pentru ea, o tradiție.

loredana_groza1

Sursa foto: instagram


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ofiter spp, palatul cotroceni, ipoteza, bantuit Un ofițer SPP face o mărturie halucinantă: Palatul Cotroceni este bântuit!


horoscop 18 septembrie 2018, horoscop marți, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 septembrie 2018. Taurii sunt impasibili la orice, iar Leii nu trebuie să ia totul atât de personal


gina pistol, antena 1, inlocuire, motiv, asia express, liviu varciu, catalin stefanescu De ce a fost dată afară Gina Pistol de la Antena 1. Cine o va înlocui la Asia Express


beatles, destrabalare, masturbare, paul mccartney, john lennon, orgii Paul McCartney dă cărțile pe față. Cum se destrăbălau membrii trupei Beatles când nu îi vedea nimeni!