Mondo News

Liviu Dragnea, rugat să candideze la alegerile prezidențiale

Sambata, 09 Martie 2019 13:43
Scris de: Vlad Economu
Liviu Dragnea, rugat să candideze la alegerile prezidențiale

Liviu Dragnea a fost întâmpinat, sâmbătă, la Slobozia, în aplauze, iar mai multe doamne au sărit să îl pupe și să îl îmbrățișeze, informează Antena 3. Liderul PSD a fost rugat să candideze la Președinție. Dragnea a refuzat să răspundă la această întrebare.

Președintele PSD este la Slobozia pentru alegerile privind organizație PSD Ialomița, iar duminică se va afla în Călărași. La Ialomița șansele cele mai mari le are senatorul Marian Pavel pentru a prelua organizația județeană. Doritor ar fi fost și președintele CJ Ialomița, Victor Moraru, dar ar fi pierdut deja meciul în fața celui susținut de la centru și de cei mai mulți aleși locali.

Senatorul Marian Pavel urmează să îl înlocuiască pe Marian Neacșu, fost secretar general al PSD exclus din partid după puciul eșuat din vară și care în acest moment se află deja în Pro România lui Victor Ponta.

Sursa foto: gandul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video