Mondo News

Liviu Dragnea o amenință pe Viorica Dăncilă: Să nu uite pentru ce a fost pusă la Guvern!

Marti, 21 Mai 2019 14:30
Scris de: Vlad Economu
Liviu Dragnea o amenință pe Viorica Dăncilă: Să nu uite pentru ce a fost pusă la Guvern!

Liviu Dragnea a amenințat-o voalat pe Viorica Dăncilă cu eventuală ”evaluare„ după alegerile europarlamentare, comentând că până acum a fost un premier bun, dar nu trebuie să uite de ce a fost pusă la Guvern.

Întrebat la Adevarul Live în ce relații este cu Dăncilă, Dragnea a răspuns: ”Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Nu discut despre relaţii personale”. Dragnea a adăugat însă că, până acum, Dăncilă a fost un premier bun, iar o discuție va avea loc după alegerile pentru Parlamentul European, transmițându-i însă sfatul de a nu uita pentru ce a fost numită în funcție.
 
”Până acum, da (a fost un premier bun- n.red) . (…) O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pusă acolo pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta, şi nu consideră că i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient”, a declarat liderul PSD.
 
Liviu Dragnea a adăugat că, în ceea ce privește opiniile divergente pe care le are cu Dăncilă în problema remanierii/restructurării guvernului, lucrurile vor fi lămurite în Comitetul Executiv care va avea loc după scrutinul de duminică.
 
Sursa foto: adevarul

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!