Mondo News

Liviu Dragnea a lansat un atac voalat la adresa premierului Viorica Dăncilă. Scopul invitației în Parlament

Joi, 25 Aprilie 2019 09:25
Scris de: Vlad Economu
Liviu Dragnea a lansat un atac voalat la adresa premierului Viorica Dăncilă. Scopul invitației în Parlament

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un atac voalat la adresa premierului Viorica Dăncilă. Este cunoscut faptul că relația dintre cei doi scârțâie însă acum aceasta pare să se degradeze zilnic.

Mai exact, liderul PSD a explicat, miercuri, că PSD și ALDE au mai mult de 30 de voturi în plus, comparativ cu cele necesare pentru a trece Guvernul și i-a dat asigurări premierului României că în cazul în care vine cu restructurarea Guvernului în Parlament, nu va fi absolut nicio problemă, îndemnând-o, în cele din urmă, să explice cum se fac calculele majorității.

 „Am auzit multe tâmpenii în ultimele zile. Tot spun unii, despre care credeam că se iau după specialiști, nu după specialiștii în datul cu părerea că nu mai avem majoritate și pică Guvernul. La noi majoritatea este destul de clară. La orice vot în plen noi putem avea peste 30 de voturi în plus față de majoritatea necesară. În situația în care premierul vine în Parlament și spune că vrea să schimbe structura.

În cazul în care Parlamentul spune că este de acord, atunci noul Guvern are o structură validă. Dacă Parlamentul va spune că nu este de acord cu restructurarea, atunci Guvernul rămâne în forma actuală, nu pică sub nicio formă Guvernul.

”Am stabilit cu doamna prim-ministru să stabilească dumneaei: merge cu varianta remanierii sau vine în Parlament. Președintele a ieșit abia seara să ne spună că nu este de acord cu ținuta unora dintre cei propuși. Era târziu aseară să mai facem procedurile pentru votul de astăzi.

A rămas ca doamna prim-ministru să se gândească în perioada de Sărbători dacă vine în Parlament sau merge mai departe cu interimari. Dacă decide să vină cu restructurarea în Parlament, nu există niciun fel de problemă cu aprobarea acestei solicitări”, a declarat Dragnea.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

buzau, carnagiu, spital psihiatrie, sapoca, patru morti, noua raniti, stativ perfuzie, Carnagiu la Buzău. Un pacient de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca a omorât 4 pacienți și a rănit alți 9


jupiter, pamant, coliziune, descoperire Jupiter ar fi fost lovit de o planetă de 10 ori mai mare decât Pământul acum 4,5 miliarde de ani


scandal, ionut iftimoaie, vanzare, vila, Ionuț Iftimoaie, implicat într-un scandal monstru! Este vorba de peste un milion de euro


dinamo bucuresti, scandal, autocar, saftica, teroare, liga I, suporteri mascati, ultrasi, cagule, Dinamo sub imperiul terorii! Ultrași mascați cu cagule au atacat autocarul echipei! Jucătorii și oficialii s-au refugiat la Săftica! Video