Mondo News

Liviu Dragnea a fost internat din nou în spital

, 24 Martie 2019 15:30
Scris de: Vlad Economu
Liviu Dragnea a fost internat din nou în spital

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a ajuns, duminică, din nou la spital. A avut nevoie de îngriirea medicilor și apropiații spun că, cel mai probabil, se va ajunge la operație, anunță televiziunile de știri.

“Aseară a avut iarăși o problemă de sănătate. Medicii au insistat și aseară a fost câteva ore internat. A mai făcut câteva injecții – procedura medicală. Sperăm ca totul să fie bine în cursul zilei de azi, pentru că mâine (n.red. luni) avem o ședință importantă. La ora 12.30 CExN va stabili lista candidaților la europarlamentare.

Sperăm ca starea de sănătate a președintelui Liviu Dragnea să fie foarte bună. Durerile nu se opresc. Se pare că varianta pe care a ales-o de a face infiltrații nu e cea mai bună, Cred că va ajunge tot la operație”, a anunțat Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea suferă de hernie de disc, însă a decis să nu fie operat până după alegerile europarlametare, în prezent fiind supus unui tratament cu infiltrații.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”