Mondo News

Liviu Dragnea a fost internat din nou în spital

, 24 Martie 2019 15:30
Scris de: Vlad Economu
Liviu Dragnea a fost internat din nou în spital

Liderul social-democrat Liviu Dragnea a ajuns, duminică, din nou la spital. A avut nevoie de îngriirea medicilor și apropiații spun că, cel mai probabil, se va ajunge la operație, anunță televiziunile de știri.

“Aseară a avut iarăși o problemă de sănătate. Medicii au insistat și aseară a fost câteva ore internat. A mai făcut câteva injecții – procedura medicală. Sperăm ca totul să fie bine în cursul zilei de azi, pentru că mâine (n.red. luni) avem o ședință importantă. La ora 12.30 CExN va stabili lista candidaților la europarlamentare.

Sperăm ca starea de sănătate a președintelui Liviu Dragnea să fie foarte bună. Durerile nu se opresc. Se pare că varianta pe care a ales-o de a face infiltrații nu e cea mai bună, Cred că va ajunge tot la operație”, a anunțat Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea suferă de hernie de disc, însă a decis să nu fie operat până după alegerile europarlametare, în prezent fiind supus unui tratament cu infiltrații.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video