Mondo News

Lista celor mai așteptate filme din 2019. Care ocupă primul loc în topul IMDB

Vineri, 21 Decembrie 2018 14:21
Scris de: Vlad Economu
Lista celor mai așteptate filme din 2019. Care ocupă primul loc în topul IMDB

2019 se apropie cu pași repezi, iar IMDb a lansat o lista cu cele mai așteptate filme ale anului viitor. Deloc surprinzător, lung-metrajele cu super-eroi sunt în topul căutărilor pe celebra platformă.

Potrivit IMDb, “Captain Marvel”, “Avengers: Endgame” și “Dark Phoenix” sunt titlurile față de care utilizatorii platformei au arătat cel mai mare interes. Nici nu e de mirare că producțiile Marvel ocupă locurile fruntașe – trailer-ul de la “Endgame” a bătut recorduri peste recorduri și a devenit cel mai vizionat din istorie, pe parcursul a 24 de ore!

Citește și: FILMELE CU FEMEI ÎN ROLURILE PRINCIPALE FAC MAI MULȚI BANI DECÂT CELE CU BĂRBAȚI – STUDIU

Se spune că datorită lui, fanii abia așteaptă să vadă și “Captain Marvel”, întrucât super-eroina este cheia către salvarea celorlate personaje importante precum Iron Man, Captain America, Thor sau Spiderman.

“Captain Marvel” se va lansa doar cu o luna înainte de “Avengers: Endgame” și va fi primul film MCU care are un personaj principal feminin.

Pe locul trei în top se află “Dark Phoenix”, un film al seriei X-Men care spune povestea lui Jean Grey. Acțiunea întregului lung-metraj va avea loc la 10 ani după “Apocalypse”, în anul 1992, când membrii X-Men încearcă să facă față posturii de super-eroi.

Charles Xavier întră într-o printr-o etapă bizară și ajunge să-i trimită pe mutanți în misiuni din ce în ce mai periculoase. Prima care suferă consecințele și ajunge să se schimbe este Jean Grey, ea transformându-se dintr-un personaj pozitiv intr-o adevărată forță întunecată.

Iată lista completă a celor mai așteptate și anticipate filme din 2019, potrivit căutărilor pe IMDb:

1. Captain Marvel

2. Avengers: Endgame

3. X-Men: Dark Phoenix

4. One Upon a Time în Hollywood

5. The Irishman

6. It: Chapter 2

7. Glass

8. Joker

9. Aladdin

10. Hellboy

Este de remarcat faptul că o serie de filme care au beneficiat de campanii de marketing mari, precum “Shazam!”, “Spider-Man: Far From Home” și chiar “Men în black 4″ nu au reușit să se plaseze în primele 10 căutări.

Sursă foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bataie, barcelona, barceloneta, turisti, scandal, video Spania. Bătaie ca în șapte păcate între zece turiști pe o plajă din Barcelona! Video


horoscop 18 iulie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 18 iulie 2019. Capricornii sunt emotivi, iar Săgetătorii au câteva cheltuieli de făcut


iPhone 12, iPhone 2020, lansare, defecte, apple iPhone 12, noul model care dezamăgește încă dinainte de lansare


cornelia catanga, infarct, spital floreasca, stare critica Cornelia Catanga a orbit după ce a ajuns la spital din cauza unui infarct