Mondo News

Lista celor mai așteptate filme din 2019. Care ocupă primul loc în topul IMDB

Vineri, 21 Decembrie 2018 14:21
Scris de: Vlad Economu
Lista celor mai așteptate filme din 2019. Care ocupă primul loc în topul IMDB

2019 se apropie cu pași repezi, iar IMDb a lansat o lista cu cele mai așteptate filme ale anului viitor. Deloc surprinzător, lung-metrajele cu super-eroi sunt în topul căutărilor pe celebra platformă.

Potrivit IMDb, “Captain Marvel”, “Avengers: Endgame” și “Dark Phoenix” sunt titlurile față de care utilizatorii platformei au arătat cel mai mare interes. Nici nu e de mirare că producțiile Marvel ocupă locurile fruntașe – trailer-ul de la “Endgame” a bătut recorduri peste recorduri și a devenit cel mai vizionat din istorie, pe parcursul a 24 de ore!

Citește și: FILMELE CU FEMEI ÎN ROLURILE PRINCIPALE FAC MAI MULȚI BANI DECÂT CELE CU BĂRBAȚI – STUDIU

Se spune că datorită lui, fanii abia așteaptă să vadă și “Captain Marvel”, întrucât super-eroina este cheia către salvarea celorlate personaje importante precum Iron Man, Captain America, Thor sau Spiderman.

“Captain Marvel” se va lansa doar cu o luna înainte de “Avengers: Endgame” și va fi primul film MCU care are un personaj principal feminin.

Pe locul trei în top se află “Dark Phoenix”, un film al seriei X-Men care spune povestea lui Jean Grey. Acțiunea întregului lung-metraj va avea loc la 10 ani după “Apocalypse”, în anul 1992, când membrii X-Men încearcă să facă față posturii de super-eroi.

Charles Xavier întră într-o printr-o etapă bizară și ajunge să-i trimită pe mutanți în misiuni din ce în ce mai periculoase. Prima care suferă consecințele și ajunge să se schimbe este Jean Grey, ea transformându-se dintr-un personaj pozitiv intr-o adevărată forță întunecată.

Iată lista completă a celor mai așteptate și anticipate filme din 2019, potrivit căutărilor pe IMDb:

1. Captain Marvel

2. Avengers: Endgame

3. X-Men: Dark Phoenix

4. One Upon a Time în Hollywood

5. The Irishman

6. It: Chapter 2

7. Glass

8. Joker

9. Aladdin

10. Hellboy

Este de remarcat faptul că o serie de filme care au beneficiat de campanii de marketing mari, precum “Shazam!”, “Spider-Man: Far From Home” și chiar “Men în black 4″ nu au reușit să se plaseze în primele 10 căutări.

Sursă foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

emilia clarke, daenerys targaryen, game of thrones, hemoragie cerebrala, afazia O vedetă din Game of Thrones a fost la un pas de moarte și a necesitat 2 operații pe creier! Foto în articol


robor, schimbare, romani, credite, calcul Milioane de români vor fi afectați! Se schimbă modul în care sunt calculate creditele! Declarația ministrului Finanțelor


politist, iasi, 112, cerere in casatorie, inedit Un polițist a înscenat un apel la 112 pentru a-și cere iubita în căsătorie


horoscop 22 martie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscopul zilei Horoscop 22 martie 2019. Berbecii fac compromisuri, iar Capricornii sunt captivați de necunoscut