Mondo News

Lionel Messi și-a cumpărat un hotel! Galerie foto cu investiția de zeci de milioane a starului

Vineri, 30 Martie 2018 15:04
Scris de: Vlad Economu
Lionel Messi și-a cumpărat un hotel! Galerie foto cu investiția de zeci de milioane a starului

Lionel Messi continuă cu investițiile uriașe în turism. Superstarul argentian de la FC Barcelona și-a cumpărat un hotel la Ibiza. Noua investiție a lui Messi se ridică la 30 de milioane de euro.  

Lionel Messi se află în plin proces de securizare a celor peste 300 de milioane de euro câştigate din fotbal. Astfel, după ce anul trecut şi-a deschis în Barcelona un restaurant de de 1.000 de metri pătraţi, Bellavista del Jardin del Norte, acum acesta s-a orientat către industria hotelieră. Messi a găsit repede o proprietate superbă într-unul dintre cele mai turistice locuri ale Europei, Insulele Baleare, şi a cumpărat-o cu preţul de 30 de milioane de euro.

Hotelul se numeşte Hotel Es Vive, are 52 de camere, iar după achiziţie Messi i-a adăugat repede antetul MiM, marca înregistrată a fotbalistului. Clădirea a fost recent renovată de designerul britanic Sean Cochrane, care s-a inspirat de moda anilor 1940. Sud-americanul nu se va ocupa însă personal de administrarea hotelului, ci a angajat o firmă, iar el va încasa doar profitul.

O noapte de cazare la MiM Hotel Es Vive costă între 300 şi 600 de euro pe noapte, bani în care sunt incluse toate serviciile de SPA, sală de forţă, piscină proprie şi un bar pe acoperiş.

hotel-1

hotel-2

hotel-3

hotel-4

Sursa foto: sport.es


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu