Mondo News

Liderul senatorilor PSD își bate joc de românii din Diaspora! Mesajul revoltător al politicianului

Miercuri, 12 Iunie 2019 15:04
Scris de: Vlad Economu
Liderul senatorilor PSD își bate joc de românii din Diaspora! Mesajul revoltător al politicianului

Liderul senatorilor PSD a avut un nou derapaj. Șerban Nicolae îi ia peste picior pe românii din Diaspora. Acesta consideră că o formulă de vot similară cu cea din tară ar fi cea mai bună soluție pentru românii din străinătate. Acesta nu dorește să facă ”pentru alţi cetăţeni drept de vot din vârful patului, prin corespondenţă sau electronic”.

Șerban Nicolae, liderul senatorilor PSD, consideră ca o formulă de vot similară cu cea din tară ar reprezenta soluția și pentru românii din străinătate. Acesta adaugă că în acest fel nu s-ar mai înregistra disfuncționalități în diaspora în cadrul procesului de vot.

“Dacă în vârful muntelui se votează prin deplasarea persoanei, indiferent de vârstă, dacă are peste 18 ani, până la secţia de votare, să nu facem pentru alţi cetăţeni drept de vot din vârful patului, prin corespondenţă sau electronic. Să nu facem distincţie. Eu am propus (n.r. – printr-un proiect de lege) ca cetăţenii români cu domiciliul în străinătate să voteze la fel ca cetăţenii români cu domiciliul în ţară, în secţii arondate la 1.500 – 2.000 de alegători”, a afirmat Şerban Nicolae, în plenul Senatului.

De asemenea a precizat că moţiunea simplă prin care s-a cerut demisia ministrului Meleşcanu este “un fake”. “Aud, aici, de dezastrul din 26 mai. Păi, parcă aţi spus că aţi câştigat? Sunteţi victorioşi. Nici când sunteţi victorioşi nu e bine? De fapt, această formulă schizoidă vine din ipocrizia care vă caracterizează. Ştiţi foarte bine că ambasadorii numiţi de Klaus Werner Iohannis, de care nu îndrăzniţi să vă luaţi, a organizat aceste alegeri. Ştiţi foarte bine că, atunci când s-a spus în secţiile de votare ‘Bucureştiul ne-a închis tableta’, de fapt era serviciul de securitate. (…) Nu Bucureştiul a închis tabletele, dar nu aveţi curajul să vă luaţi de stăpânii dvs, pentru că vă plătesc şi vă comandă. Această moţiune, ca şi referendumul, reprezintă un fake. Nu poate să fie poziţia publică a Senatului o colecţie de lozinci. Nu poate să fie o formulă de teme politicianiste ieftine şi care în niciun caz nu şi-ar găsi rezolvarea cu demisia ministrului de Externe.”

Moțiunea simplă inițiată de 34 de senatori PNL, USR și PMP, intitulată “26 mai vă cere demisia, domnule Meleşcanu!” a fost respinsă marți în Senat.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!