Mondo News

Leonardo DiCaprio a fost nevoit să predea statueta Oscar autorităților

Miercuri, 19 Decembrie 2018 12:10
Scris de: Vlad Economu
Leonardo DiCaprio a fost nevoit să predea statueta Oscar autorităților

Leonardo DiCaprio a fost nevoit să predea statueta Oscar autorităților. Nu este însă vorba despre cea pe care a câștigat-o pentru rolul fabulos pe care l-a făcut în filmul “The Revenant”.

Nu mulți știu că Leonardo DiCaprio este un mare colecționar de obiecte eclectice și cu importanță istorică. El a deținut până nu demult Oscarul câștigat de Marlon Brando, dar a decis să-l înapoieze autorităților după ce obiectul a fost cercetat într-un caz de fraudă. Potrivit New York Times, DiCaprio a primit cadou statuetă de la finanțatorul malaezian Jho Low, alături de alte obiecte prețioase, printre care și o pictură a lui Pablo Picasso și un colaj creat de artistul american Jean-Michel Basquiat.

Citește și: MONICA BELLUCCI ARE UN IUBIT CU 18 ANI MAI TÂNĂR! FOTO ÎN ARTICOL

Oscarul lui Marlon Brando – pe care actorul l-a câștigat pentru interpretarea din filmul “On the Waterfront” – a dispărut din reședința sa de la Hollywood. Mai târziu, a fost cumpărat de finanțator pentru 600.000 de dolari de la un traficant de obiecte de colecție din lumea filmului.

Low a fost însă acuzat de săvârșire de fraudă împotriva unui fond de investiții, motiv pentru care DiCaprio a decis că e mai înțelept să predea autorităților toate cadourile pe care le-a primit de la el. Investitorul a negat acuzațiile, însă starul de la Hollywood nu a vrut să mai aibă de-a face cu nimic legat de malaezian.

Reprezentanții lui DiCaprio au spus într-o declarație de presă: “Înainte de depunerea cererii civile făcută de Guvern, domnul DiCaprio a inițiat returnarea articolelor. Printre ele, se află și Oscarul câștigat inițial de Marlon Brando, care i-a fost făcut cadou lui DiCaprio.” “Domnul DiCaprio este recunoscător pentru sprijinul Guvernului și vrea să se face dreptate în această chestiune”, încheie declarația.

Sursă foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 25 iunie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 25 iunie 2019. Racii trebuie să țină cu dinții de bani, iar Scorpionii sunt agresivi


simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu