Mondo News

Leonard Miron are cancer pancreatic. Ce se întâmplă cu îndrăgitul prezentator tv

Luni, 04 Martie 2019 12:50
Scris de: Vlad Economu
Leonard Miron are cancer pancreatic. Ce se întâmplă cu îndrăgitul prezentator tv

Leonard Miron a mărturisit că are cancer pancreatic. Fostul prezentator tv a venit în România pentru o perioadă scurtă de timp. Și-a șerbat ziua de naștere anticipat, cu prietenii și cei dragi. Leonard Miron va împlini 50 de ani în luna aprilie.

Cu toate că Leonard Miron a renunțat la fumat în speranța că se va face bine mai repede, nu renunță la viața de noapte. Își dorește în continuare să aibă această plăcere în viață. Diagnosticul a fost pus de medici în 2018. În prezent, Leonard se tratează în Anglia, țara în care locuiește de 16 ani cu iubitul Miguel.

”Nu am făcut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revoluționar la Londra, unde doar tumora e radiată. Procedura durează cinci ore, timp în care trebuie să stai nemișcat. În noiembrie 2018 am făcut tratamentul, iar luna trecută analizele au ieșit bine. Soiul rău nu piere!”, a declarat Leonard Miron, citat de click.ro.

Leonard Miron (născut în Galați, 11 aprilie 1969) este un prezentator de radio și televiziune român angajat la Televiziunea Română. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București înainte de a începe o carieră în mass-media. Vorbește fluent limbile engleză și franceză, precum și germană și spaniolă. În noiembrie 2012 declară că este homosexual fiind într-o relație cu un spaniol de 10 ani.

Sursa foto: facebook


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 august 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 august 2019. Taurii sunt visători, iar Vărsătorii pot da sfaturi speciale


walton, walmart, avere, castiguri Cea mai bogată familie din lume câștigă 4 milioane de dolari pe oră


cni, stadion steaua, stadion nou, foto, euro 2020 Euro 2020. Noul stadion Steaua începe să prindă contur! Galerie Foto în articol


meghan markle, jeans, blugi, interdictie, elisabeta a II-a Ce i-a interzis regina Elisabeta a II-a decesei de Sussex, Meghan Markle!