Mondo News

Le mai ții minte pe fetele de la TATU? Cum arată după 20 de ani și cu ce se ocupă în prezent

Vineri, 10 August 2018 10:42
Scris de: Vlad Economu
Le mai ții minte pe fetele de la TATU? Cum arată după 20 de ani și cu ce se ocupă în prezent

Sigur îți mai amintești de trupa TATU! Cele două fete controversate care, în urmă cu aproape 20 de ani, făceau furori. Una roșcată, una brunetă, fetele au format un duo care a atras atenția publicului. Dar și a presei!

Cum arată fetele din trupa TATU în prezent? Sunt schimbate, lucru care este perfect normal. În urmă cu mulți ani, făceau furori cu piese ca „All about us”, „Nas ne dogonyat” sau „All the things she said”. Au șocat publicul în anii 2000 și au devenit cunoscute în toată lumea, peste noapte. Yulia Volkova și Lena Katina au avut mereu o atitudine nonconformistă. Tinerele erau indecente pentru acea vreme. Atitudinea lor era etalată atât în clipurile video, cât și în viața reală. La vremea respectivă, când s-au lansat, cele două cântărețe erau minore.

tATu2

Pozau adesea în școlărițe cu înclinații indecente. Erau banuite că ar forma un cuplu. După câteva piese de succes și câțiva ani de glorie, proiectul trupei t.A.T.u. s-a încheiat. După destrămarea trupei, fetele au mărturisit că totul a fost o strategie de marketing. 

Citește și: CÂT A PLĂTIT MANELISTUL DANI MOCANU CA SĂ AIBĂ MASCAȚII JANDARMERIEI ÎN CLIPUL SĂU

Yulia Volkova a declarat, înainte de a se căsători, că a fost bisexuală. Aceasta a mai adăugat că, dacă fiul ei ar fi gay, l-ar condamna. Nu ar putea fi niciodată de acord cu alegerea lui. Din anul 2009, fetele au pornit pe drumuri separate. Au ales o carieră solo, dar succesul din adolescență nu au mai reușit să-l atingă niciodată.   Fiecare a avut parte de evenimente marcante în viață. Yulia Volkova, bruneta trupei t.A.T.u, de 33 de ani, a fost diagnosticată cu cancer tiroidian. Diagnosticul a fost pus în anul 2014 și viața ei s-a schimbat radical. După 2 operații pentru îndepărtarea tumorii, laringele i-a fost afectat. Yulia și-a pierdut vocea și cariera ei a fost compromisă. „Când m-am trezit din anestezie am vrut să vorbesc, dar nu mai aveam deloc voce. A fost cel mai critic moment din viaţa mea”, povestea la momentul respectiv bruneta. 

Cum arată fetele din trupa t.A.T.u în prezent. Acum 20 de ani, făceau furori (10)

Yulia a urmat tratamente complexe de recuperare. Au urmat două operații în Germania pentru recuperarea vocii. Dar în zadar. Vindecarea a venit în urma unei operații la Seoul. Yulia și-a recăpătat vocea și a lansat noi piese. Yulia Volkova este căsătorită. Are doi copii: o fată de 13 ani şi un băiat de 10 ani.

Cum arată fetele din trupa t.A.T.u în prezent. Acum 20 de ani, făceau furori (11)

Lena Katina împlinește anul acesta 34 de ani. S-a căsătorit în urmă cu 3 ani și a devenit mama unui băiețel. În 2012, Yulia Volkova și Lena Katina s-au reunit pe scena emisiunii „Vocea României”. La doi ani distanță, au cântat la deschiderea Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci.

Cum arată fetele din trupa t.A.T.u în prezent

Sursa foto: ria.ru


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nicu maharu a murit, deces, cancer, a murit nicu maharu, interlop, deces nici maharu Nicu Maharu a murit! Cunoscutul interlop a fost răpus de o moarte nemiloasă


andreea balan, operatie, hematoame, probleme medicale Andreea Bălan, operată de urgență la câteva zile după naștere. Artista s-a trezit într-o baltă de sânge


horoscop 21 martie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 martie 2019. Fecioarele se implică într-un proiect, iar Berbecii primesc vești bune


diana, nume, case pariuri, ducesa sussex, printul harry, Care este cel mai vehiculat nume la casele de pariuri pentru viitorul copil al ducesei Meghan Markle