Mondo News

La șase ani câștigă 11 milioane de dolari anual! Ce face celebrul băiețel. Video

Joi, 25 Ianuarie 2018 15:52
Scris de: Vlad Economu
La șase ani câștigă 11 milioane de dolari anual! Ce face celebrul băiețel. Video

Are doar șase ani dar câștigă 11 milioane de dolari anual! Un băiețel se poate lauda cu faptul că nu va trebui să muncească niciodată. Până și părinții lui au decis să renunțe la serviciu ca să îi poate fi alături.

Micuțul Ryan e considerat și o „legendă” printre internauți, deși are doar șase ani. Acesta a început să câștige, anual, 11 milioane de dolari, iar familia lui îl consideră un adevărat erou. Ryan deja a fost introdus pe lista Forbes și se află pe locul opt datorită talentului său fiind deja cunoscut pe întreaga planetă, iar alți copii îl adoră.

Ryan a început să facă publice filmulețe pe un canal de YouTube, cu ajutorul părinților. Puștiul de doar șase ani e extrem de simpatic și face recenzii la diverse jucării pe care le despachetează și, mai apoi, le testează. Mulți alți copii ar putea considera că doar asta e un vis împlinit, pentru că lui Ryan nu îi e vreodată refuzată vreo jucărie pe care ar dori să o încerce. Pentru părinți, însă, faptul că micuțul de șase ani are în cont 11 milioane de dolari reprezintă un real succes.

Aceștia au decis să își dea demisia pentru a-i fi alături lui Ryan, iar acum fac publice filmulețe amuzante pe pagină „Ryan Toys Review” în fiecare zi.

Succesul micuțului de șase ani a apărut în 2015, după ce a fost publicat un filmuleț care a devenit viral într-un timp relativ scurt. Băiețelul are în prezent o lista impresionantă de persoane care îi urmăresc activitatea de pe YouTube, peste 10 milioane de internauți.

Chiar puștiul de șase ani și-a îndrumat părințîi în tot acest timp și le-a arătat acestora ce trebuie să facă sau cum să îl filmeze pentru a surprinde cât mai bine momentele pe care el le petrece jucându-se. De asemenea, Ryan are o personalitate pe care mulți au catalogat-o că fiind „energie pură”, pentru că acesta nu stă nicio clipă locului atunci când știe că e filmat.

Sursă traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 ianuarie 2019. Taurii sunt nemulţumiţi, iar Racii muncesc cu plăcere


victor slav, raluca silea, bombardiera, iubita, relatie Cine este și cum își câștigă banii „Bombardiera”, noua iubită a lui Victor Slav! Foto în articol


ghetari, antarctica, topire accelerata, apa calda, ocean Gheţarii din Antarctica se topesc de şase ori mai repede decât în anii 1970


bani, imprumut, refuz, reguli aur, Ce trebuie să faci ca să nu-ți mai ceară nimeni, niciodată, bani împrumut!