Mondo News

La 50 de ani a ieșit la plimbare în “costum de baie”! Atenție la un detaliu important. Video

Marti, 23 Ianuarie 2018 18:04
Scris de: Vlad Economu
La 50 de ani a ieșit la plimbare în “costum de baie”! Atenție la un detaliu important. Video

Are 50 de ani și a ieșit pe stradă în costum de baie. Jennifer King a realizat un material video în care își etalează formele lucrate la sală. Aceasta a apărut în clipul video uploadat pe YouTube în costum de baie.

Jennifer King și-a etalat formele incredibile pentru o femeie de 50 de ani. Dar nu ele sunt cele care au șocat publicul care a dat cu ochii de clipul video. Ci costumul de baie! Dacă la prima vedere pare normal, din două piese, realitatea este alta.

Femeia a fost pictată pe corp de către partenerul ei de viață. El a petrecut câteva ore bune pentru a realiza pe trupul iubitei sale un costum de baie cât mai autentic.

Ținuta a fost pictată de bărbat, în dormitorul lor conjugal. ”Te-am pictat timp de 30 de ani, dar niciodată nu am pictat pe tine”, a mărturisit amuzat partenerul bruneței, potrivit The Sun. Imaginile video s-au viralizat imediat.

Peste 1 milion de internauți s-au uitat la Jennifer King cum se plimbă în parc, goală pușcă. Evident, complimentele au început să curgă. ”Este incredibilă. Soțul ei este cu adevărat un bărbat norocos”, a fost unul dintre sutele de comentarii ale acestora.

Sursă video: youtube


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 ianuarie 2019. Taurii sunt nemulţumiţi, iar Racii muncesc cu plăcere


victor slav, raluca silea, bombardiera, iubita, relatie Cine este și cum își câștigă banii „Bombardiera”, noua iubită a lui Victor Slav! Foto în articol


ghetari, antarctica, topire accelerata, apa calda, ocean Gheţarii din Antarctica se topesc de şase ori mai repede decât în anii 1970


bani, imprumut, refuz, reguli aur, Ce trebuie să faci ca să nu-ți mai ceară nimeni, niciodată, bani împrumut!