Mondo News

La 50 de ani a ieșit la plimbare în “costum de baie”! Atenție la un detaliu important. Video

Marti, 23 Ianuarie 2018 18:04
Scris de: Vlad Economu
La 50 de ani a ieșit la plimbare în “costum de baie”! Atenție la un detaliu important. Video

Are 50 de ani și a ieșit pe stradă în costum de baie. Jennifer King a realizat un material video în care își etalează formele lucrate la sală. Aceasta a apărut în clipul video uploadat pe YouTube în costum de baie.

Jennifer King și-a etalat formele incredibile pentru o femeie de 50 de ani. Dar nu ele sunt cele care au șocat publicul care a dat cu ochii de clipul video. Ci costumul de baie! Dacă la prima vedere pare normal, din două piese, realitatea este alta.

Femeia a fost pictată pe corp de către partenerul ei de viață. El a petrecut câteva ore bune pentru a realiza pe trupul iubitei sale un costum de baie cât mai autentic.

Ținuta a fost pictată de bărbat, în dormitorul lor conjugal. ”Te-am pictat timp de 30 de ani, dar niciodată nu am pictat pe tine”, a mărturisit amuzat partenerul bruneței, potrivit The Sun. Imaginile video s-au viralizat imediat.

Peste 1 milion de internauți s-au uitat la Jennifer King cum se plimbă în parc, goală pușcă. Evident, complimentele au început să curgă. ”Este incredibilă. Soțul ei este cu adevărat un bărbat norocos”, a fost unul dintre sutele de comentarii ale acestora.

Sursă video: youtube


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate