Mondo News

KLAUS IOHANNIS si PRIMA DOAMNA au fost HUIDUTI la FESTIVALUL GEORGE ENESCU

Luni, 31 August 2015 09:01
Scris de: Ioana Alexandra
KLAUS IOHANNIS si PRIMA DOAMNA au fost HUIDUTI la FESTIVALUL GEORGE ENESCU

Moment socant duminica dupa-amiaza, KLAUS IOHANNIS a fost HUIDUIT la sosirea la FESTIVALUL GEORGE ENESCU. Mai multi contestatari i-au strigat presedintelui “RUSINE”, prezinta Romania TV si Realitatea.

Iohannis a venit la deschiderea festivalului George Enescu dupa ce A BLOCAT TRAFICUL PE VALEA OLTULUI. Cu doua ore si jumatate inainte de sosirea in capitala, coloana oficiala a presedintelui a trecut pe Valea Oltului, iar soferii au fost obligati sa astepte in coloane uriase.

La Ateneul Roman, Klaus Iohannis si Carme Iohannis au avut parte de un moment neplacut. Pentru prima data, cuplul rezidential a fost HUIDUIT. Imediat dupa ce au coborat din masini, mai multe persoane aflate in fata Ateneului au inceput sa arunce vorbe grele asupra noului sef de stat. Oamenii sunt suparati ca presedintele ales are un interes mult prea mare pentru deplasari si mai putin pentru educatie si problemele romanilor.

CITESTE SI: ACUZATII INCREDIBILE LA ADRESA LUI CARMEN IOHANNIS! SOTIA PRESEDINTELUI A FOST COMPARATA CU ELENA CEAUSESCU

“Tot timpul e plecat afara. EDUCATIA NU ESTE PRIORITARA. Nu vreau sa exista prima doamna. Nu avem nevoie ca am avut ELENA CEAUSESCU si UDREA. La puscarie, acolo ii e locul. L-a luat pe Predoiu? De ce caine de paza sa musamalizeze ce a facut in trecut… eu l-am huiduit si il mai huidui”, a spus o femeie suparata.

Peste 2.500 de artisti straini si 500 de artisti romani vor sustine spectacole la editia din acest an a Festivalului International “George Enescu”. Organizatorii festivalului se asteapta ca la editia din acest an sa vina peste 120.000 de spectatori, dintre acestia foarte multi venind din strainatate.

Sursa foto: Romania Tv


Un comentariu

  1. mincinosii
    Reply

    Ca de obicei, minciuni. Si adevarul spus trunchiat, tot minciuna este. RTV & Co ne povesteste despre cativa agitatori, probabil adusi si platiti, dar nu ne povesteste ca o sala intreaga l-a aplaudat cand a intrat la locurile rezervate. Dar, sa ii creada cine ii asculta.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

anm, avertisment, zapada, disparitie, caldura sufocanta, veri calduroase, schimbari climatice Meteorologii ANM au făcut un anunț alarmant! Zăpada dispare din România iar verile vor fi sufocante


elena basescu, miami bici, trening gucci, foto, avanpremiera Elena Băsescu a apărut la avanpremiera Miami Bici îmbrăcată într-un trening de 3000 de euro! Foto în articol


amazing stories, trailer, serial tv, video, apple tv+, steven spielberg Amazing Stories, primul trailer! Serialul lui Spielberg te motivează să te abonezi la Apple TV+! Video


mircea badea, relatie, oana zavoranu, fosta iubita, rusine Cine a fost iubita secretă a lui Mircea Badea? Îi era rușine să recunoască deși persoana este foarte cunoscută