Mondo News

Klaus Iohannis: Pentru PSD e mult mai important să-i fie bine lui Liviu Dragnea decât României și românilor!

Miercuri, 15 Mai 2019 12:30
Scris de: Vlad Economu
Klaus Iohannis: Pentru PSD e mult mai important să-i fie bine lui Liviu Dragnea decât României și românilor!

Klaus Iohannis a lansat, miercuri, un nou atac dur la adresa PSD pe care l-a acuzat că este mai preocupat de salvarea lui Dragnea decât de binele României și al românilor.

Președintele României a precizat că a transmis, în scris, premierului Dăncilă motivul respingerii celor trei ministri propuși la remaniere, comentând că aceasta nu are în vedere buna guvernare, ci este rezultatul certei „găștilor din interiorul PSD”.

„Avem ocazia deosebită să decidem viitorul României pe 26 mai. Avem și alegeri europarlamentare și referendum. Ambele sunt despre viitorul european al României. Votați pe 26 mai”, a mai spus Iohannis.

Cele mai importante declarații ale președintelui:

PSD a produs cea mai slabă guvernare de după revoșuție, zero autostrăzi, spitale, doar promisiuni. La capitolul realizări nimic, cu o excepție la modificări pe courile penale au lucrat mult și prost.

Se pune întrebarea retorică: de ce au lucrat pesediștii pentru subjugarea justiției. Răspunsul e clar: pentru a-l scăpa pe Dragnea de justiție

Pentru PSD e mult mai important să-i fie bine lui Dragnea decât României.

PSD se preocupă de problemele lui Dragnea.

Înainte de Paști mi-au propus pesediștii o remaniere a a acestui guvern. S-au certat găștile în interiorul PSD și au venit cu trei propuneri. Le-am spus că nu sunt de acord.

Astăzi le-am dat pesediștilor și refuzul meu în scris.

Se vede clar că apar două teme: justiția care e sub atacul PSD și proasta guvernare care încearcă prin OUG să creeze impresia că lucrează pentru români.

Pesediștii nu au soluții pentru România.

Aștept să spună românii că nu sunt de acord cu politicienii corupți

Iată că avem ocazia deosebită să decidem viitorul României pe 26 mai. Avem și alegeri europarlamentare și referendum. Ambele sunt despre viitorul european al României. Votați pe 26 mai.

Sursa foto: presidency


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 iulie 2019, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 iulie 2019. Capricornii au ceva probleme financiare, iar Peștii sunt discreți


malaezia, divort, fost rege, fosta miss moscova, motiv, mohammad V, oksana voevodina Motivul pentru care fostul rege al Malaeziei a divorţat de femeia pentru care a renunţat la tron. Ce a aflat despre soţia sa, fostă Miss Moscova


leoaica, elefant, atac, video, africa de sud, parcul național kruger O leoaică atacă un elefant în căutarea unei mese pentru puii ei! Video


faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!