Mondo News

Klaus Iohannis, la summitul PPE: „Actuala guvernare e un eșec”!

Sambata, 16 Martie 2019 13:56
Scris de: Vlad Economu
Klaus Iohannis, la summitul PPE: „Actuala guvernare e un eșec”!

Președintele Klaus Iohannis participă, sâmbătă, la summitul PPE de la București, eveniment în cadrul căruia se lansează candidații PNL la alegerile europarlamentare.

„Mă bucur nespus de mult și sunt emoționat să vă revăd în număr atât de mare”, a spus Iohannis în debutul discursului. „Ne trebuie votul românilor şi îl vom avea”, a spus şeful statului, la Summitul liderilor locali şi regionali ai Partidului Popular European, care are loc la Bucureşti.

„Această întâlnire e una foarte specială, fiindcă ne pregătim de europarlamentare și în această ecuație recunosc că sunt foarte bucuros să-l avem alături de noi pe candidatul PPE pentru Comisia Europeană”, a mai spus președintele.

 „Observăm că unele partide politice de la noi, şi mă refer în primul rând la PSD, au îmbrăcat haina falsului patriotism, al naţionalismului de faţadă şi, folosindu-se de o retorică antieuropeană, încearcă să câştige capital electoral inducând oamenilor teama şi lipsa de încredere în proiectele şi valorile Uniunii. Este modul PSD-ist cinic şi iresponsabil de a face politică.

Dovada maximei ipocrizii este să negi chiar principiile pe baza cărora a fost întemeiată Uniunea Europeană, să ataci instituţiile europene care îţi critică derapajele antidemocratice şi în acelaşi timp să ceri votul oamenilor pentru a trimite reprezentanţii partidului tău să facă parte tocmai din aceste instituţii.

A fi bun român şi patriot nu înseamnă să fii în antiteză cu Bruxellesul, dimpotrivă. România este Europa şi Europa este România”, susține președintele Klaus Iohannis. „Actuala guvernare e un eșec”, a conchis acesta.

Sursa foto: presidency


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

emilia clarke, daenerys targaryen, game of thrones, hemoragie cerebrala, afazia O vedetă din Game of Thrones a fost la un pas de moarte și a necesitat 2 operații pe creier! Foto în articol


robor, schimbare, romani, credite, calcul Milioane de români vor fi afectați! Se schimbă modul în care sunt calculate creditele! Declarația ministrului Finanțelor


politist, iasi, 112, cerere in casatorie, inedit Un polițist a înscenat un apel la 112 pentru a-și cere iubita în căsătorie


horoscop 22 martie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscopul zilei Horoscop 22 martie 2019. Berbecii fac compromisuri, iar Capricornii sunt captivați de necunoscut