Mondo News

Klaus Iohannis: Asaltul PSD asupra justiției nu se mai termină! Voi consulta din nou Parlamentul

Luni, 01 Aprilie 2019 15:20
Scris de: Vlad Economu
Klaus Iohannis: Asaltul PSD asupra justiției nu se mai termină! Voi consulta din nou Parlamentul

Președintele României, Klaus Iohannis, va consulta din nou Parlamentul cu privire la declanșarea unui referendum.

„Vom avea referendum pe 26 mai. Este un lucru cunoscut că guvernarea PSD-istă a eșuat. Mult promisele spitale, în special cele regionale, nu mai există nici măcar pe hârtie, autostrăzile s-au pierdut în sertarele ministerului de resort, economia suferă din cauza experimentelor făcute de PSD, dar cel mai grav este că asaltul PSD asupra justiției nu se mai termină. E un asalt constant, care a început cu ordonanța 13 care a scos sute de mii de români în stradă”, a spus Klaus Iohannis, luni, la Palatul Cotroceni.

„Știm ce vrea PSD și cum acționează! Felul în care guvernează sunt ordonanțele de urgență care se dau de obicei într-un mod total netrasparent, fără consultări, fără a exista o claritate. PSD guvernează prin ordonanțe de urgență”, acuză președintele.

Potrivit lui Klaus Iohannis, este obligatorie reglementarea folosirii acestor ordonanțe de urgență. „Trebuie introduse posibilități de contestare a acestor ordonanțe”, a adăugat el.

Klaus Iohannis a mai spus: „Am decis să fac o reconsultare a Parlamentului. Voi adresa Parlamentului o nouă consultare care lărgește aria de cuprindere pentru referendum, pentru a-l face mai eficient și mai puternic. Avertizez Guvernul României să nu emită ordonanțe de urgență în justiție și politică penală până nu se exprimă poporul”. Este prima declarație de presă pe care președintele Klaus Iohannis a făcut-o de la anunțul referendumului pe justiție.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, că va convoca un referendum pe data de 26 mai. „Este cert. Voi convoca un referendum pentru data de 26 mai, fiindcă aşa nu se mai poate. PSD continuă asaltul la adresa justiţiei”, a declarat Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Sursa foto: presidency


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!


horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot