Mondo News

Kelvin Maynard a fost ucis de mafie! Motivul pentru care fotbalistul olandez a fost asasinat

Joi, 26 Septembrie 2019 11:53
Scris de: Vlad Economu
Kelvin Maynard a fost ucis de mafie! Motivul pentru care fotbalistul olandez a fost asasinat

Fundasul olandez Kelvin Maynard a fost impuscat mortal in Amsterdam. La doar 32 de ani, fotbalistul se afla la volanul masinii sale cand a fost atacat de doi barbati. In incercarea de a scapa, olandezul a accelerat, indreptandu-se cu masina catre o statie de pompieri, unde s-a izbit de zidul cladirii. Nu a putut fi resuscitat si a fost declarat mort.

La doua zile de la moartea sa, noi detalii au iesit la suprafata. Dupa cum sustine politia olandeza, fostul jucator al celor de la Burton Albion a fost impuscat mortal, dupa ce a furat 400 de kg de cocaina de la un traficant de droguri.

Kelvin Maynard a murit dupa ce s-au tras mai multe focuri de arma asupra masinii sale, care s-a izbit intr-un zid dupa ce acesta pierduse controlul. Totul a pornit de la un selfie care a circulat pe retelele de socializare, in care olandezul tinea un teanc de bancnote de 50 de euro in mana. Asta i-ar fi alertat pe asasinii sai, care l-au urmarit pana in cartierul in care locuia, Langbroekdreef.

Sursa foto: sport


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție