Mondo News

Keanu Reeves, tactica de luptă și tras cu arme reale. VIDEO din timpul pregătirilor pentru “John Wick 3: Parabellum”

, 14 Aprilie 2019 17:10
Scris de: Vlad Economu
Keanu Reeves, tactica de luptă și tras cu arme reale. VIDEO din timpul pregătirilor pentru “John Wick 3: Parabellum”

Pentru că trebuie să întruchipeze un asasin letal în franciza “John Wick”, Keanu Reeves s-a pregătit intens din punct de vedere tactic, inclusiv cu foști militari americani.

Keanu Reeves a luat lecții de la cei mai buni profesori de arte marțiale și instructori de arme pentru cel de-al treilea film, Parabellum, al francizei “John Whick”. Tacticianul expert Taran Butle, fost membru al forțelor de luptă americane, i-a fost mentor la Vigilance Elite, iar un filmuleț din timpul antrenamentelor celor doi a fost publicat recent pe internet.

În imagini, fanii îl pot vedea pe Reeves primind sfaturi profesioniste și punând în aplicare tacticile de luptă propuse de veteranul american.

Citește și: JOHN WICK: CHAPTER 3! TOT CEEA CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PARTEA A TREIA A FRANCIZEI DE SUCCES

Keanu Reeves este recunoscut pentru dedicarea de care dă dovadă când acceptă un rol, iar cei mai înfocați fani ai săi știu că pentru John Wick el s-a întrecut pe sine. Deși are 54 de ani, actorul a făcut majoritatea cascadoriilor din lung-metraj fără ajutorul unor dubluri.

Chad Stahelski, regizorul filmului “John Wick 3: Parabellum”, susține că acesta va fi cel mai grandios și sângeros film din întreaga serie și îi asigură pe fani ca el și Reeves au destule idei pentru a menține franciza în viață pe o perioadă nedeterminată, atâta vreme cât câștigurile din box-office vor justifica realizarea de noi continuări.

“John Wick 3: va avea premiera pe marile ecrane pe 17 mai, iar specialiștii cred că va înregistra un profit record, care le va depăși pe cele obținute de primele două părți.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

simona halep, fed cup, modificare format, refuz Motivul pentru care Simona Halep va refuza să joace la Fed Cup


cimitir vesel, sapanta, loc de veci, pret Cât costă un loc de veci în Cimitirul Vesel de la Săpânța? O să te umfle râsul


vocea romaniei, pro tv, jurat nou, andra, horia brenciu, inlocuire, sezon 9 Andra, înlocuită de la Vocea României! Pe cine a adus ProTV în juriu


horoscop 24 iunie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 iunie 2019. Capricornii au multe drumuri de făcut, iar Peștii sunt plini de energie