Mondo News

Keanu Reeves, tactica de luptă și tras cu arme reale. VIDEO din timpul pregătirilor pentru “John Wick 3: Parabellum”

, 14 Aprilie 2019 17:10
Scris de: Vlad Economu
Keanu Reeves, tactica de luptă și tras cu arme reale. VIDEO din timpul pregătirilor pentru “John Wick 3: Parabellum”

Pentru că trebuie să întruchipeze un asasin letal în franciza “John Wick”, Keanu Reeves s-a pregătit intens din punct de vedere tactic, inclusiv cu foști militari americani.

Keanu Reeves a luat lecții de la cei mai buni profesori de arte marțiale și instructori de arme pentru cel de-al treilea film, Parabellum, al francizei “John Whick”. Tacticianul expert Taran Butle, fost membru al forțelor de luptă americane, i-a fost mentor la Vigilance Elite, iar un filmuleț din timpul antrenamentelor celor doi a fost publicat recent pe internet.

În imagini, fanii îl pot vedea pe Reeves primind sfaturi profesioniste și punând în aplicare tacticile de luptă propuse de veteranul american.

Citește și: JOHN WICK: CHAPTER 3! TOT CEEA CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PARTEA A TREIA A FRANCIZEI DE SUCCES

Keanu Reeves este recunoscut pentru dedicarea de care dă dovadă când acceptă un rol, iar cei mai înfocați fani ai săi știu că pentru John Wick el s-a întrecut pe sine. Deși are 54 de ani, actorul a făcut majoritatea cascadoriilor din lung-metraj fără ajutorul unor dubluri.

Chad Stahelski, regizorul filmului “John Wick 3: Parabellum”, susține că acesta va fi cel mai grandios și sângeros film din întreaga serie și îi asigură pe fani ca el și Reeves au destule idei pentru a menține franciza în viață pe o perioadă nedeterminată, atâta vreme cât câștigurile din box-office vor justifica realizarea de noi continuări.

“John Wick 3: va avea premiera pe marile ecrane pe 17 mai, iar specialiștii cred că va înregistra un profit record, care le va depăși pe cele obținute de primele două părți.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video