Mondo News

Keanu Reeves a luat o decizie importantă legată de seria de succes John Wick

Miercuri, 09 Octombrie 2019 19:38
Scris de: Vlad Economu
Keanu Reeves a luat o decizie importantă legată de seria de succes John Wick

Keanu Reeves va produce un spin-off  al John Wick, “Ballerina”. Len Wiseman va regiza filmul. Cea mai recenta pelicula din franciza John Wick a deschis la începutul anului in box office cu incasari de 323 milioane de dolari la nivel global.

Acum, Lionsgate merge mai departe cu acest spino-ff, notează Deadline, iar povestea va fi centrata pe o tanara asasina. Nu se știe daca actorul Keanu Reeves va aparea si el in acest film. Basil Iwyank, Erica Lee și Chas Stahleski vor fi, de asemenea, producatori. “Ballerina” a fost scrisa de Shay Hattan care s-a ocupat si de scenariul John Wick: Chapter 3—Perabellum.

Nu a fost luată nicio decizie legata de cine va primi rolul principal feminin. Vestea vine dupa succesul de la inceputul anului, cand pelicula a devenit productia cu cele mai mari incasari in box office-ul nord american pentru Lionsgate in ultimii cinci ani.

Pe Keanu Reeves il vom vedea sigur in John Wick 4, care va fi lansat in 21 mai 2021. Franciza a debutat in 2014 si a strans 581 milioane la nivel mondial.

Sursa foto: billboard


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

anamaria prodan, scandal, mircea redini, luana rednic, steliano filip Anamaria Prodan îi face praf pe Mircea și Luana Rednic!


caracal, minuni, realitatea, caruta prosti, muzeograf, Chiar s-a răsturnat la Caracal căruța cu proști? Câte dintre ”miturile” despre această urbe sunt reale


denise rifai, atac dur, dana budeanu, gabriela firea Denise Rifai o face praf pe Dana Budeanu! Realizatoarea tv dezvăluie și cine se află în spatele stilistei


Joe DiMaggio, Marilyn Monroe, relatie, deces, secret, moarte misterioasa, casatorie Relația cu năbădăi dintre Joe DiMaggio și Marilyn Monroe! Varianta sportivului despre sfârșitul misterios al artistei