Mondo News

Kamara a povestit, cu lux de amănunte, infidelitatea soției sale, Oana

Vineri, 09 Februarie 2018 10:22
Scris de: Vlad Economu
Kamara a povestit, cu lux de amănunte, infidelitatea soției sale, Oana

Kamara a sărit la gâtul Oanei, soția sa, şi a desfiinţat-o. Artistul o acuză pe partenera lui că se ascunde în spatele diagnosticului copilului pentru a şterge episodul de infidelitate care le-a stricat mariajul.

Kamara a venit în platoul emisiunii “Wowbiz”și a explicat cum s-au petrecut lucrurile.  “În ziua în care s-a întâmplat fapta, aveam concert la Galaţi, am sunat-o şi i-am zis «Ce se întâmplă, de ce eşti într-o conversaţie la 1.30? Vorbesc cu un bărbat. Oana, ce am vorbit? N-am zis că ne concentrăm pe noi, pe copil. Unde-i pasiunea?

Eu am venit spre tine, tu vii spre mine, e normal că dacă vorbeşti cu alţi bărbaţi o transmiţi lor. Ea mi-a spus că nu a făcut nimic, că doar avea o discuţie erotică. Am oprit la Focşani şi le-am spus părinţilor ei. Nu se poate ca fiica voastră să facă aşa ceva, a doua zi, de dimineaţă, mi-a zis că trebuie să se întâlnească cu el. Mi-a zis că e doar un prieten.

Citește și: LOVITURĂ DE TEATRU! SOȚIA LUI KAMARA A RECUNOSCUT CĂ L-A ÎNȘELAT PE CÂNTĂREȚ

Am vorbit şi cu omul respectiv, că ştiam că a fost căsătorit, că are trei copii. Nu-mi venea să cred că iese pe uşă. În seara aceea, la 23.00 aveam întâlnire cu un regizor, la 22.00 o sun, iar Oana mi-a zis că mai stă, că îi place discuţia.

În acel moment, l-am luat pe Leon şi ne-am dus acolo. Am întrebat-o dacă e atrasă de el, am întrebat-o de mai multe ori. I-am zis să-mi lase soţia în pace. Totul avea loc în curtea unui hotel şi am fost îndreptăţit să cred orice. Atunci, i-am zis Oanei că are trei variante: luăm o cameră pentru Leon şi noi trei mergem, în cealaltă.

La care omul s-a speriat şi n-a vrut, eu i-am zis doar ca să se plece. Iar tu, Oana, te culci cu el şi ne despărţim sau vii cu mine şi nu mai vorbeşti cu el. Mi-a fost frică, am zis că e bine să-i dau a patru variantă. I-am zis să vorbească cu cine vrea ea, dar să vină acasă. A rămas cu acel bărbat şi s-a întors acasă la 7 dimineaţa. Au sunat-o toată seara, iar la un moment dat mi-a explicat că a încercat să facă ceva cu acel bărbat, dar nu a putut”, a mărturisit Kamara.

Kamara a explicat că în acea seară soţia lui a lipsit de acasă lăsând să se înţeleagă că acela a fost momentul în care Oana ar fi călcat strâmb.   

Sursa foto: adevarul


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 iulie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 iulie 2018. Taurii nu se pot baza pe prieteni, iar Balanțele trebuie să fie mai tolerante


paris jackson, orientare sexuală, bisexuală, fiica michael jackson Fiica lui Michael Jackson și-a făcut publică orientarea sexuală


CUM SE FACE RIMMING, RIMMING, SEX, SEX TABOO, SEXUALITATE, SEX ORAL ANUS, TROMBON RUGINIT, TRAMBITA RUGINITA, CUPLU, RELATII, FETISHURI SEXUALE, SEX INTERZIS, MASTURBARE, PORNOGRAFIE, KELLY SHIBARI, Sex tabu: Ce este rimming-ul? Ai cânta la un trombon dacă acesta ar fi ruginit?


halucinant, pradator sexual, caz clasat, sector 4, emilie, radu chiper, catalin galcea, catalin tolontan, masturbare, lift Caz halucinant în România! Scuza penibilă a unui procuror după eliberarea unui agresor sexual