Mondo News

Jurnaliștii de la Rise Project susțin că au fost amenințați de Liviu Dragnea! Foto în articol

Vineri, 09 Noiembrie 2018 14:39
Scris de: Vlad Economu
Jurnaliștii de la Rise Project susțin că au fost amenințați de Liviu Dragnea! Foto în articol

Jurnaliștii de la Rise Project au primit o notificare din partea Autorității Naționale pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal prin care sunt înștiințați că riscă o amendă uriașă.

Totul vine la scurt timp după ce aceștia au publicat conținutul celebrei valize care vizează Tel Drum și pe Liviu Dragnea.

Jurnaliștii Rise Proiect susțin că Liviu Dragnea îi amenințase cu GDPR-ul încă din anul 2017, de la primele anchete publicate. În acest sens, jurnaliștii publică o conversație pe WhatsApp cu Liviu Dragnea.

Sursa foto: facebook


Un comentariu

  1. DAC ROMAN
    Reply

    In ultimele zile ale lunii noiembrie, tovarasul Kalasnikov se va intalni cu domnii Revolver si Colt, ca impreuna sa faca ordine in Camera Deputatilor, Parlament, Guvern, Ministerul Justitiei,Sanatatii, Educatiei,Transporturilor, in CNAIR si firmele care se fac ca construiesc autostrazi. Nu vor trece cu vederea pe nasii mafiei si ai triadei.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 noiembrie 2018. Peștii sunt epuizați, iar Balanțele sunt copleșite de o emoție incontrolabilă


roman, zbor bucurie, video, tamisa, anglia, londra Anglia. Un român din Londra s-a aruncat în Tamisa. Video cu “zborul de bucurie”


Tete D 'Arlequin, tablou picasso, tulcea, ingropat, diicot, politia romana, pont anonim Tulcea. Tabloul găsit îngropat lângă un copac, despre care s-a crezut că este pictat de Picasso, este un fals


samuel little, criminal in serie, sua, istoria sua, condamnare Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA, descoperit “din greșeală” după 40 de ani! Câți oameni a ucis